Απομιμήσεις Προϊόντων

ΠΡΟΣΟΧΗ στις Απομιμήσεις Προϊόντων & Ιστοσελίδων μας

Στην Chrysallis Proderma διανομέα των προϊόντων της Athena Cosmetics είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε την πώληση προϊόντων απομίμησης και “μαύρης αγοράς” της RevitaLash® Cosmetics. Προτεραιότητά μας είναι, ήταν πάντα, και θα συνεχίσει να είναι, η προστασία των πελατών και η συμμόρφωσή μας με τους κανονισμούς. Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία και η ικανοποίηση των πελατών έχουν θεμελιώδη σημασία τόσο για την γνώμη σας σχετικά με τα προϊόντα όσο και για τη συνεχή επιτυχή πορεία της εταιρείας μας.

Ως αναγνωρισμένη μάρκα με παγκόσμια ζήτηση, γνωρίζουμε το επίμονο πρόβλημα των μη εξουσιοδοτημένων ιστότοπων που πωλούν προϊόντα-απομίμηση που μοιάζουν με προϊόντα RevitaLash® Cosmetics. Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή του Διαδικτύου, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν παλαιότερα για τους μη εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές να πλαστογραφούν τα λογότυπά μας σε μια προσπάθεια να ξεγελάσουν τους ανυποψίαστους καταναλωτές. Πολλά από τα προϊόντα που πωλούνται σε αυτές τις ιστοσελίδες έχουν ανοιχτεί, δεν φέρουν περιτύλιγμα συσκευασίας ζελατίνας ασφαλείας, φέρουν κατεστραμμένες και / ή ληγμένες συσκευασίες (ή δεν φέρουν καμία συσκευασία) και δεν φέρουν τους αριθμούς ελέγχου παρτίδων μας. Αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι πλαστά (ψεύτικες απομιμήσεις) ή το λιγότερο παραβιασμένα ή παραποιημένα.

Τα site δημοπρασιών όπως το eBay και το Alibaba δεν μπορούν να εγγυηθούν την αυθεντικότητα των προϊόντων που πωλούνται στους ιστότοπούς τους και δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε την αυθεντικότητα των προϊόντων που αγοράστηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του προϊόντος σας και να αποφύγετε την αγορά μέσω διαδικτύου απομιμήσεων ή παραποιημένων προϊόντων, είναι να αγοράσετε απευθείας από το revitalash.gr ή από ένα αξιόπιστο επίσημο συνεργαζόμενο κατάστημα με το οποίο έχετε κάνει συναλλαγές στο παρελθόν. Έχετε υπόψη σας ότι παρόλο που επιδιώκουμε συστηματικά και συνεχώς να κλείνουμε τους μη εξουσιοδοτημένους ιστότοπους και τα παράνομα προϊόντα, οι πωλητές αυτοί σπάνια χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα και συχνά αλλάζουν τα ονόματα των τοποθεσιών και των διευθύνσεων URL τους για να εισέλθουν στην ηλεκτρονική αγορά με διαφορετική ταυτότητα και να πετύχουν μια γρήγορη πώληση. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας online και να αγοράζετε μόνο προϊόντα από αξιόπιστη πηγή. Εάν αγοράσετε κάτι που μοιάζει με το προϊόν RevitaLash® Cosmetics, που έχει παραποιηθεί ή δεν είναι στην αρχική συσκευασία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο  2109329800 και δώστε μας πληροφορίες και στοιχεία της αγοράς σας, ώστε να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τις κατάλληλες νόμιμες οδούς αντιμετώπισης. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μας βοηθήσετε να καταπολεμήσουμε τις απομιμήσεις/ παραποιημένα προϊόντα και τους παραπλανητικούς ιστοτόπους προς όφελος όλων των καταναλωτών.