Νέα

5 KANONΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Όπως ισχύει για τα περισσότερα σε αυτή τη ζωή, το να έχεις υγιείς, όμορφες βλεφαρίδες και φρύδια προϋποθέτει και λίγη προσπάθεια. Από την σωστή φροντίδα μέχρι τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων και τεχνικών, πολλά παίζουν ρόλο στη διατήρηση της υγείας των βλεφαρίδων και των φρυδιών μας. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ζωή των βλεφαρίδων μας ακολουθεί κύκλους και ότι η πτώση τους, κάθε λίγους μήνες, είναι ένα απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο. Ωστόσο, οι κακές συνήθειες και η μη κατάλληλη φροντίδα μπορεί να προκαλέσουν βλάβες και σπάσιμο, ή ακόμη και να επιταχύνουν την πτώση τους.

Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια μας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή βάση για τη μάσκαρα και το μολύβι φρυδιών, κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ! Θωρακίζουν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια από τη βρωμιά και τη σκόνη και βοηθούν στην προστασία τους δημιουργώντας μια ασπίδα που κρατά μακριά επικίνδυνα σκουπιδάκια. Επομένως, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια δεν έχουν να κάνουν απλά με την (ωραία) εμφάνιση, η υγεία τους είναι σημαντική για τη συνολική υγεία της περιοχής των ματιών.
Ακολουθώντας αυτούς τους πέντε κανόνες, μπορείτε να αποκτήσετε και να διατηρήσετε τις υπέροχες, υγιείς βλεφαρίδες και τα φρύδια που ονειρεύεστε.

1. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Το αδιάβροχο μακιγιάζ είναι η τέλεια λύση κάτω από ορισμένες συνθήκες (π.χ. σε γάμους και διακοπές), αλλά καλό είναι να αποφεύγεται σε καθημερινή βάση, μιας και είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Πράγματι, η διαδικασία αφαίρεσης του αδιάβροχου μακιγιάζ απαιτεί συχνά τράβηγμα κι έντονο τρίψιμο, κινήσεις εξαιρετικά επιβλαβείς για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια μας. Για το καθημερινό μακιγιάζ, συνιστούμε συνθέσεις ανθεκτικές στο νερό που ναι μεν παραμένουν στη θέση τους, αλλά αφαιρούνται εύκολα όταν έρθει η ώρα. Αγοράστε εδώ τις ανθεκτικές στο νερό συνθέσεις μας:

2. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Ναι, ξέρουμε – το έχετε ακούσει χίλιες φορές, αλλά αυτό συμβαίνει ακριβώς και μόνο επειδή είναι η αλήθεια. Ό,τι και να πείτε σαν δικαιολογία, η απάντηση είναι «όχι». Αυτή η συνήθεια, όχι μόνο κάνει κακό στην υγεία των βλεφαρίδων και των φρυδιών, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις, όπως φλεγμονές και μολύνσεις. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δεσμευτείτε σε μία σχολαστική ρουτίνα περιποίησης, φροντίστε τουλάχιστον να αφαιρείτε πάντα το μακιγιάζ σας πριν ακουμπήσετε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι. Δημιουργήσαμε το Micellar Water Lash Wash που αφαιρεί το μακιγιάζ σε λίγες μόνο κινήσεις και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Μάλιστα, είναι ασφαλές ακόμη και για χρήση σε extensions βλεφαρίδων. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν σας δίνει καμία δικαιολογία να μην πλύνετε το πρόσωπό σας!

3. ΨΑΛΙΔΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Τα ψαλίδια βλεφαρίδων είναι καταπληκτικά αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον σωστό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Πάντα πριν απλώσετε τη μάσκαρα, και ποτέ πολύ κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων. Όταν τα χρησιμοποιούμε (λανθασμένα) μετά τη μάσκαρα, μπορεί να κάνουν τις βλεφαρίδες να κολλήσουν, να σπάσουν ή να πέσουν πριν από την ώρα τους, και σε κανέναν δεν αρέσουν τα κενά στη γραμμή των βλεφαρίδων!

4. EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ, LASH LIFTS ΚΑΙ LAMINATION ΦΡΥΔΙΩΝ
Τα άμεσα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουν τα extensions, η ανόρθωση βλεφαρίδων και το lamination φρυδιών δεν χωράνε αμφισβήτηση, το ίδιο όμως ισχύει και για τη ζημιά που προκαλούν. Δυστυχώς, είναι γνωστό ότι τεχνικές σαν κι αυτές θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Συνιστούμε λοιπόν να τις χρησιμοποιείτε μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσετε τέτοιες τεχνικές, φροντίστε πρώτα να χρησιμοποιήσετε έναν ορό για τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια σας, ώστε να τα διατηρήσετε δυνατά και υγιή.

5. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΡΟ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ Ή ΦΡΥΔΙΩΝ;
Λοιπόν, ακούστε: Ακόμη κι εάν οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σας είναι σε καλή κατάσταση, ποιος ο λόγος να μην είναι στα καλύτερά τους; Συμπληρώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς με έναν ορό για βλεφαρίδες ή φρύδια όπως το RevitaLash® Advanced eyelash conditioner και το RevitaBrow® Advanced eyebrow conditioner. Λίγα μόνο δευτερόλεπτα παραπάνω κάθε φορά θα βοηθήσουν τις φυσικές βλεφαρίδες και τα φρύδια σας να είναι πιο δυνατά, πιο υγιή, πιο όμορφα και έτοιμα να αντέξουν τις μέρες εκείνες που μπορεί ακόμη και να ξεχάσετε να πλύνετε το πρόσωπό σας!
Αγοράστε εδώ ορούς για βλεφαρίδες και φρύδια:

Έτοιμοι για όμορφες βλεφαρίδες και φρύδια; Δείτε τη νέα συλλογή Recharge που σας κάνει δώρα αξίας έως €96

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *