Νέα

Ένα lash serum για τα ευαίσθητα μάτια!

Το RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner είναι μια σχεδιασμένη από ιατρό, ενισχυτική σύνθεση για την υποστήριξη της υγείας και της ομορφιάς των βλεφαρίδων, σχεδιασμένη ειδικά για όσους έχουν αυξημένη ευαισθησία στην περιοχή των ματιών. Η μοναδική τεχνολογία ενθυλάκωσης βραδείας αποδέσμευσης έχει σχεδιαστεί για να είναι απαλή με τα ευαίσθητα μάτια, επιτρέποντας στα ισχυρά πεπτίδια και τα βότανα να προστατεύουν από το σπάσιμο και την θραύση, βελτιώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη λάμψη για να προσφέρουν έντονες, όμορφες, πλούσιες βλεφαρίδες –χωρίς ερεθισμούς.

Αυτό το πρώτο στο είδος του προϊόν είναι σχεδιασμένο με τεχνολογία Revitasome®, που διαθέτει ένα φυτικό λιποσωματικό σύστημα ενθυλάκωσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη σταθερή μεταφορά συστατικών βραδείας αποδέσμευσης στις τρίχες των βλεφαρίδων. Η μοναδική σύνθεση διαθέτει επίσης Myristoyl Pentapeptide-17, ένα ισχυρό πεπτίδιο πέντε αμινοξέων και αντιοξειδωτικό για να ενισχύσει την εμφάνιση των βλεφαρίδων και να τις προστατεύσει από το σπάσιμο και την θραύση. Η προσθήκη πρωτεΐνης ρυζιού βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και του όγκου, ενώ η αλόη προσφέρει καταπραϋντική, ηρεμιστική και ενυδατική δράση.

Σε μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών οκτώ εβδομάδων με 161 συμμετέχοντες, το 98% των χρηστών βίωσε πιο υγιείς βλεφαρίδες και το 96% αισθάνθηκε τις βλεφαρίδες πιο δυνατές και πιο θρεμμένες, ενώ το 97% δεν εμφάνισε ερυθρότητα και το 93% δεν εμφάνισε ερεθισμό – παρά το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν δηλώσει ότι είναι ευαίσθητοι.

Για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς συνδυάστε το με το Micellar Water Lash Wash & τη Lash & Brow Masque. 

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *