Νέα

Eyelash Conditioner Ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητα μάτια

H RevitaLash® Cosmetics παρουσιάζει το ΝΕΟ RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner—το Πρώτο Serum Αποκλειστικά σχεδιασμένο για Ευαίσθητα Μάτια

Η RevitaLash® Cosmetics, ηγέτης και καινοτόμος στην κατηγορία των βλεφαρίδων και των φρυδιών, προσθέτουν στη βραβευμένη σειρά θρέψης και ενίσχυσης των καλλυντικών τους, το αποκλειστικό RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner που έχει σχεδιαστεί από οφθαλμίατρο.

Το RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner είναι μια σχεδιασμένη από ιατρό, ενισχυτική σύνθεση για την υποστήριξη της υγείας και της ομορφιάς των βλεφαρίδων, σχεδιασμένη ειδικά για όσους έχουν αυξημένη ευαισθησία στην περιοχή των ματιών. Η μοναδική τεχνολογία ενθυλάκωσης βραδείας αποδέσμευσης έχει σχεδιαστεί για να είναι απαλή με τα ευαίσθητα μάτια, επιτρέποντας στα ισχυρά πεπτίδια και τα βότανα να προστατεύουν από το σπάσιμο και τη θραύση, βελτιώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη λάμψη για να προσφέρουν έντονες, όμορφες, πλούσιες βλεφαρίδες –χωρίς ερεθισμούς.

Αυτό το πρώτο στο είδος του προϊόν είναι σχεδιασμένο με τεχνολογία Revitasome®, που διαθέτει ένα φυτικό λιποσωματικό σύστημα ενθυλάκωσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη σταθερή μεταφορά συστατικών βραδείας αποδέσμευσης στις τρίχες των βλεφαρίδων. Η μοναδική σύνθεση διαθέτει επίσης Myristoyl Pentapeptide-17, ένα ισχυρό πεπτίδιο πέντε αμινοξέων και αντιοξειδωτικό για να ενισχύσει την εμφάνιση των βλεφαρίδων και να τις προστατεύσει από το σπάσιμο και τη θραύση. Η προσθήκη πρωτεΐνης ρυζιού βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και του όγκου, ενώ η αλόη προσφέρει καταπραϋντική, ηρεμιστική και ενυδατική δράση.

Σε μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών οκτώ εβδομάδων με 161 συμμετέχοντες, το 98% των χρηστών βίωσε πιο υγιείς βλεφαρίδες και το 96% αισθάνθηκε τις βλεφαρίδες πιο δυνατές και πιο θρεμμένες, ενώ το 97% δεν εμφάνισε ερυθρότητα και το 93% δεν εμφάνισε ερεθισμό – παρά το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν δηλώσει ότι είναι ευαίσθητοι.

‘Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συλλογή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner’, δήλωσε η Lori Jacobus, Πρόεδρος και Παγκόσμια CMO της RevitaLash® Cosmetics. ‘Ως εταιρεία καλλυντικών σχεδιασμένη από ιατρό που ιδρύθηκε ως δώρο αγάπης από έναν σύζυγο στη σύζυγό του, είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία προϊόντων που θα επιτρέψουν σε όλα τα άτομα να ενισχύσουν την ομορφιά των βλεφαρίδων και των φρυδιών τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ταλαιπωρημένες, πρόωρα γηρασμένες βλεφαρίδες λόγω φαρμάκων, περιβαλλοντικών παραγόντων ή επαγγελματικών υπηρεσιών βλεφαρίδων, καθιστώντας το RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner την τέλεια προσθήκη στη γκάμα των προϊόντων μας’.