ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε ερωτήσεις που δεν απαντώνται παρακάτω;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ

-Τι είναι τα RevitaLash® Cosmetics;

Η RevitaLash® Cosmetics ιδρύθηκε το 2006 από τον αναγνωρισμένο οφθαλμίατρο

Dr. Michael Brinkenhoff, ο οποίος δημιούργησε τον πρωτοποριακό αποκλειστικό μας ορό θρέψης για βλεφαρίδες λόγω της επιθυμίας του να βοηθήσει την αγαπημένη γυναίκα του Gayle, να αισθάνεται όμορφη στη διάρκεια της θαρραλέας μάχης της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η μάρκα ξεκίνησε με αυτό το  πρωτότυπο πρωτοποριακό προϊόν για βλεφαρίδες και από τότε έχουμε αναπτύξει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τη φυσική ομορφιά και το εσωτερικό πνεύμα όλων των γυναικών. Ήμασταν οι πρωτοπόροι και εξακολουθούμε να είμαστε η κορυφαία σειρά προϊόντων βελτίωσης, θρέψης & ομορφιάς για βλεφαρίδες, φρύδια & μαλλιά, και παραμένουμε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μάρκα του είδους  που αναπτύχθηκε από έναν Οφθαλμίατρο.

-Τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics δοκιμάζονται σε ζώα;

Οι δοκιμές ασφάλειας προϊόντος που διεξάγονται από την εταιρεία μας ΔΕΝ περιλαμβάνουν κανενός είδους δοκιμές σε ζώα και η παραγωγή όλων των προϊόντων RevitaLash® Cosmetics είναι 100% “cruelty free”.

-Τα προϊόντα RevitaLash®Advanced και RevitaΒrow® Advanced είναι κατάλληλα για vegan;

Ναι, και τα δυο προϊόντα είναι κατάλληλα για vegan.

– Τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics περιέχουν parabens;

Όχι, κανένα προϊόν μας δεν περιέχει parabens.

-Τι ισχύει για τα προϊόντα RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner και RevitaBrow®  Advanced Eyebrow Conditioner που μπορεί να βρω να πωλούνται με έκπτωση σε διάφορα διαδικτυακά site;

Εάν το προϊόν πωλείται σε κάποιο μη εξουσιοδοτημένο ιστότοπο ή μεταπωλητή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα ή ακεραιότητα του προϊόντος.

REVITALASH®ADVANCED

-Τι προσφέρει το προϊόν RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner;

Είναι μια πρωτοποριακή σύνθεση, μοναδική στο είδος της, που σχεδιάστηκε από εξειδικευμένο Οφθαλμίατρο για ενίσχυση των βλεφαρίδων & προστασία της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο. Χάρη στο αποκλειστικής μας τεχνολογίας BioPeptin®Complex, μοναδικό σύμπλεγμα πολύ εξειδικευμένων & προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας, ενδυναμώνει και βοηθά στην απόκτηση υγιών βλεφαρίδων που μεγαλώνουν και ζωηρεύουν φυσικά.

-Πως χρησιμοποιώ το RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner;

Μια φορά την ημέρα, κάθε πρωί ή βράδυ, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner απευθείας πάνω σε καθαρές και στεγνές βλεφαρίδες κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε άλλα προϊόντα ομορφιάς. Προετοιμάστε την περιοχή των ματιών με το ΝΕΟ Micellar Water Lash Wash πριν την εφαρμογή του RevitaLash® Advanced Conditioner για Βλεφαρίδες, ώστε να είναι καθαρά, μαλακά και ενυδατωμένα βλεφαρίδες και φρύδια.

-Πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζω το RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner;

Εφαρμόζετε μια φορά, κάθε μέρα, πρωί ή βράδυ πάνω σε καθαρές και στεγνές βλεφαρίδες. Αφήνετε να στεγνώσει εντελώς πριν την εφαρμογή άλλων προϊόντων ομορφιάς. Μια εφαρμογή την ημέρα είναι αρκετή, δεν χρειάζεται άλλες επαναλήψεις.

-Μπορεί η χρήση του RevitaLash®Advanced Eyelash Conditioner να αλλάξει το χρώμα των ματιών μου;

Όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες, το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν πρέπει να εισχωρήσει στα μάτια και συνεπώς δεν θα πρέπει να έχει φυσιολογική επίδραση στα μάτια σας, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος των ματιών σας (ίριδα).

-Σε πόσο χρόνο θα δω αποτελέσματα από την χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Πολλοί χρήστες αναφέρουν πως είδαν άμεσα αποτελέσματα αλλά καθώς κάθε άτομο είναι διαφορετικό, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

-Τι θα συμβεί αν διακόψω τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Διακόπτοντας τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner οι βλεφαρίδες σας σταδιακά θα επανέρθουν στην αρχική τους πρότερη κατάσταση.

-Για πόσο καιρό εφαρμογής διαρκεί μια συσκευασία RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μια συσκευασία του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (3,5 mL) διαρκεί περίπου έξι μήνες. Το μέγεθος των 2,0 mL του προϊόντος θα πρέπει να διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Η ημερομηνία λήξης για οποιοδήποτε μέγεθος είναι ένα έτος μετά το άνοιγμα της συσκευασίας και δύο χρόνια από την ημέρα παραγωγής εφόσον δεν έχει ανοιχτεί.

-Μπορεί το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner να χρησιμοποιηθεί από παιδιά;

Η ασφάλεια χρήσης του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές δοκιμές ασφαλής χρήσης στο δέρμα και στα μάτια, σε έρευνες συμμετοχής μόνο ενήλικων ατόμων. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν έχει δοκιμαστεί σε παιδιά, για αυτό συνιστούμε το προϊόν να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών.

-Μπορώ να χρησιμοποιώ το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner σε τεχνητές βλεφαρίδες και extension βλεφαρίδων;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι ασφαλές για χρήση σε extension βλεφαρίδων ή τεχνητές βλεφαρίδες και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς των φυσικών βλεφαρίδων σας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση των επιζήμιων επιδράσεων που συχνά παρατηρούνται με την παρατεταμένη χρήση των extension βλεφαρίδων.

-Μπορώ να χρησιμοποιώ το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner ή το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner με μόνιμο και ημι-μόνιμο μακιγιάζ;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Conditioner για τα μάτια και το RevitaBrow® Advanced Conditioner για τα φρύδια δεν επηρεάζουν το μόνιμο ή ημι-μόνιμο μακιγιάζ σας. Εάν ωστόσο μόλις ολοκληρώσατε τη θεραπεία σας, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει θεραπευτεί πλήρως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν.

-Τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics είναι κατάλληλα για χρήση από γυναίκες έγκυες, θηλάζουσες ή ασθενείς υπό χημειοθεραπεία;

Η ασφάλεια των προϊόντων μας έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες που διεξάγονται από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει αποδειχθεί σε αυτές τις δοκιμές ότι είναι ασφαλές στη χρήση για το δέρμα και τα μάτια σε μελέτες ενηλίκων. Με βάση την επιστημονική βιβλιογραφία και την κλινική εμπειρία, ο ανεξάρτητος ειδικός οφθαλμικός ελεγκτής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το RevitaLash® Advanced δεν είναι ακατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού ή όταν υποβάλλεται κανείς σε χημειοθεραπεία. Κατόπιν τούτου, εάν είστε έγκυος ή υποβάλλεστε σε οποιαδήποτε ιατρική  θεραπεία και έχετε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

– Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι κατάλληλο για χρήση στις κάτω βλεφαρίδες μου;

Ακολουθούμε πολύ υψηλά πρότυπα ασφαλείας, οπότε ενώ είναι ασφαλές για χρήση στις κάτω βλεφαρίδες, ωστόσο δεν το συνιστούμε, καθώς το πινέλο εφαρμογής έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στις άνω βλεφαρίδες.