Νέα, Φιλανθρωπία

Κάνε το άλμα στην προσφορά!

Η RevitaLash® Cosmetics στηρίζει την ενημέρωση, έρευνα και ενίσχυση γυναικών με Καρκίνο Μαστού διεθνώς με το 2022 Pink Program

Η RevitaLash® Cosmetics είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκστρατεία 2022 Pink Program. Τιμώντας το μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού (Breast Cancer Awareness month), η RevitaLash® Cosmetics λανσάρει νέες πρωτοβουλίες και υποστηρίζει τις υπάρχουσες συμπεριλαμβάνοντας τη διάθεση προϊόντων limited-edition για τη χρηματοδότηση θεραπειών καρκίνου μαστού στην Αιθιοπία και άλλων φιλανθρωπικών δράσεων.

Αυτόν τον Οκτώβριο, η RevitaLash Cosmetics Greece από 1/10/2022 έως 31/10/2022 για κάθε πώληση των ορών θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια .  RevitaLash® Advanced eyelash conditioner, RevitaLash® Advanced Sensitive eyelash conditioner & RevitaBrow® Advanced eyebrow conditioner θα δωρίζει €5 στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει την δική της ομάδας “RevitaLash Cosmetics Greece” στο μεγαλύτερο ευρωπαικό αθλητικό event GREECE RACE FOR THE CURE με κοινωνικό σκοπό ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που θα πραγματοποιηθεί  στις 2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο αλλά και διαδικτυακά!

Η ιστορία της RevitaLash® Cosmetics ξεκίνησε από την αγάπη ενός συζύγου στην αγαπημένη του σύζυγο που έπασχε από καρκίνο μαστού και σήμερα η εταιρεία είναι ο ηγέτης στην κατηγορία προϊόντων φροντίδας βλεφαρίδων, φρυδιών και μαλλιών. Η εταιρεία διοικείται από τον ιδρυτή και CEO, Michael Brinkenhoff, M.D., ο οποίος εξακολουθεί να τιμά την αποθανούσα κα Gayle Brinkenhoff, η οποία διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο μαστού σε ηλικία 32 ετών. Η ομάδα αποφάσισε να επεκτείνει τον κύκλο αγάπης και  να στηρίζει ακόμη περισσότερες γυναίκες που πάσχουν από αυτή την ασθένεια με το Pink Program.

Το 2022 Pink Program εστιάζει στην ενίσχυση του City of Hope’s Ethiopia Breast Cancer Initiative, ένα πρόγραμμα που θα προσφέρει προληπτικούς ελέγχους μαστών και θεραπεία στις γυναίκες της Αιθιοπίας, την περιοχή με τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας στον κόσμο. Αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλλει στη χρηματοδότηση ενός πιλοτικού προγράμματος εκπαίδευσης 20–30 νοσηλευτών, με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων train-the-trainer σε 12 Υποσαχάριες  Αφρικανικές χώρες, ώστε να εκπαιδευτούν συνολικά 360 νοσηλευτές. Επίσης, στοχεύει στην ενίσχυση των παραγόντων που συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση της νόσου μέσω της καλύτερης εκπαίδευσης του προσωπικού που επεξεργάζεται και αναλύει τους ιστούς και της χρηματοδότησης θεραπειών καρκίνου μαστού σε ένα νοσοκομείο στη Hawassa της Αιθιοπίας που εξυπηρετεί 23 εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

“Μέσω της επέκτασης του προγράμματος Pink, αυτή τη χρονιά έχουμε τη δυνατότητα να  αυξήσουμε τη επίδρασή μας στην κοινότητα. Ως brand με εμβέλεια σε πάνω από 70 χώρες, είναι ύψιστης σημασίας για εμάς να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην Αιθιοπία – και αυτό θα επηρεάσει όλο τον κόσμο,” λέει, η Dariel Sidney, αντιπρόεδρος του οργανισμού Philanthropy και κόρη της Gayle Brinkenhoff. “Αυτός ο σκοπός πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς μας και όλη η οικογένεια RevitaLash Cosmetics έχει σαν στόχο την άμεση βελτίωση της ζωής όσων έχουν μια δύσκολη διάγνωση και τη συμβολή της στην εξάλειψη του καρκίνου μαστού. Η σύμπραξη με οργανισμούς όπως το City of Hope, μας βοηθά να ερχόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο όραμά μας για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο μαστού.”

Ο City of Hope είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας και θεραπείας για τον καρκίνο στις Η.Π.Α.