Νέα

Τα μαλλιά σας φαίνονται πιο αραιά; Δεν είστε μόνοι

Μάλιστα… τα μαλλιά σας δείχνουν αραιά και εμφανίζεται όλο και περισσότερο δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής σε σχέση με πριν… είναι λογικό να αισθάνεστε αναστατωμένοι.
Είτε είστε άνδρας ή γυναίκα, είναι σκληρό να βλέπεις τα μαλλιά σου να αραιώνουν. Η αραίωση των μαλλιών είναι συνυφασμένη με τη γήρανση, προκαλεί αισθήματα θλίψης και άγχους.
Ρωτήστε κάποιον που χάνει τα μαλλιά του πώς αισθάνεται για την εμφάνισή του. Είναι κάτι που τον απασχολεί καθημερινά; Αισθάνεται σαν να γέρασε πρόωρα; Αισθάνεται λιγότερο αρρενωπός; Έχει λιγότερη αυτοπεποίθηση; Τώρα αναρωτηθείτε αν το ίδιο συνέβαινε σε εσάς ή σε μια φίλη σας, πώς θα αισθανόταν; Σωστά μαντέψατε… ακριβώς το ίδιο.
Η αραίωση των μαλλιών δε θα έπρεπε να είναι μια τραυματική εμπειρία. Σκεφτείτε το λίγο. Έχετε την υγεία σας. Τη δουλειά σας. Την οικογένειά σας. Λοιπόν, τι πειράζει αν τα μαλλιά σας γέρασαν πρόωρα;
Τι πρέπει να κάνει ένα κορίτσι;
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνειδητοποιήστε ότι όσο περίεργο και αν ακούγεται, δεν υπήρξε ποτέ ‘καλύτερη στιγμή’ για να εμφανίσετε αραίωση στα μαλλιά. Εν έτη 2023, υπάρχουν αρκετά αξιόλογα προϊόντα, περιποιήσεις και τεχνικές για να υποστηρίξετε τα μαλλιά σας και να αποκτήσετε ξανά μαλλιά με πλούσια εμφάνιση.
Ήρθε η ώρα να ενισχύσετε τα αραιά μαλλιά σας με μερικά απλά βήματα:
1. Δοκιμάστε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών για άμεση ενυδάτωση.
2. Στη συνέχεια, ξεχάστε το παλιό σας σαμπουάν και επιλέξτε ένα ενυδατικό σαμπουάν και ένα ταιριαστό σε αυτό conditioner. Ο τυχαίος συνδυασμός προϊόντων μπορεί να λειτουργεί κάποιες φορές, αλλά όταν χρησιμοποιείτε ένα ζεύγος προϊόντων – όχι ένα φτηνό ζεύγος – τα επίπεδα βιταμινών, μετάλλων, ενυδατικών και δραστικών ουσιών που θα δεχτούν τα μαλλιά σας θα είναι τα ιδανικά και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
3. Δοκιμάστε ένα ενισχυτικό μαλλιών, όπως το Volume Enhancing Foam. Θα μπορούσαμε να το πούμε και « μπουκαλάκι για όγκο», καθώς αυτό το πρωτοποριακό προϊόν μπορεί να κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα, να τα αισθάνεστε παχύτερα και να τιθασεύονται ευκολότερα.
Σημείωση: Μείνετε μακριά από οποιοδήποτε σαμπουάν που περιέχει θειικά άλατα, όπως sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate και ammonium laureth sulfate. Αυτές οι χημικές ουσίες απομακρύνουν τα φυσικά έλαια που απαιτούνται για την υγεία και την ενυδάτωση των μαλλιών με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να δείχνουν ξηρά και το τριχωτό της κεφαλής σας να φαίνεται ερεθισμένο.
Tο κούρεμα έχει σημασία
Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες όταν πρόκειται για κούρεμα. Οι κομμωτές συμφωνούν πως υπάρχουν κουρέματα που κάνουν τα αραιά μαλλιά να δείχνουν πιο γεμάτα και είναι τα κουρέματα σε επίπεδα. Μαλλιά κομμένα σε διαφορετικά επίπεδα για όγκο και κίνηση και σε συγκεκριμένο μήκος.
Όπως ισχύει πάντα, φροντίστε να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα προϊόντα όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας. Η συλλογή Volumizing Hair Collection είναι το τέλειο σετ προϊόντων που ταυτόχρονα στοχεύει στην ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής, στη θρέψη των ξηρών μαλλιών και στην απόκτηση μαλλιών με πλούσια και ελκυστική εμφάνιση.