Νέα

Τι είναι το The Curl Effect

Οι πυκνές, γυριστές βλεφαρίδες αποτελούν σύμβολο ομορφιάς εδώ και αιώνες αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχουν τόσα προϊόντα που μπορούν να σας χαρίσουν τις βλεφαρίδες των ονείρων σας. Ακριβώς γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν επιλέξετε ορό βλεφαρίδων. Περιέχει τα κατάλληλα συστατικά; Πραγματοποιεί τα αποτελέσματα που υπόσχεται; Με τον ορό RevitaLash® Advanced, η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι ένα ηχηρό ναι! Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τη μοναδική σύνθεση που δημιουργήθηκε από οφθαλμίατρο και λατρεύουν οι επαγγελματίες, οι συντάκτες ομορφιάς και οι απανταχού beauty lovers. Αν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε ακαταμάχητες βλεφαρίδες, παραθέτουμε πέντε λόγους για τους οποίους αξίζει να δοκιμάσετε αυτόν τον πολυβραβευμένο ορό.

  1. Βελτιώνει πραγματικά την εμφάνιση των βλεφαρίδων σας.

Αν δεν έχετε εμπειρία με αυτή την κατηγορία προϊόντων μπορεί να αναρωτιέστε πώς λειτουργούν αυτά τα serum… Ο ορός RevitaLash® Advanced περιέχει το πατενταρισμένο μας BioPeptin Complex® για την ενδυνάμωση και την προστασία των βλεφαρίδων από τη φθορά ενώ παράλληλα ενισχύει την ελαστικότητα και τη λάμψη τους. Το αποτέλεσμα; Υπέροχες βλεφαρίδες με ελκυστική και πιο υγιή εμφάνιση.

Ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών 6 εβδομάδων σε 63 εθελοντές επιβεβαίωσε πως το 98% των συμμετεχόντων βίωσε τις βλεφαρίδες του πιο δυνατές, με πιο υγιή και ελκυστική εμφάνιση. Οι οροί RevitaLash® Advanced είναι οι μόνοι οροί με την πατενταρισμένη τεχνολογία The Curl Effect®. Μετά από συστηματική χρήση θα παρατηρήσετε πως οι βλεφαρίδες σας θα έχουν μια φυσική καμπυλότητα. Σε πρόσφατη δοκιμή, το μοντέλο μας που χρησιμοποιεί τον ορό μας, βίωσε αύξηση 51.8 μοιρών στην καμπυλότητα των βλεφαρίδων της μετά από χρήση 16 εβδομάδων. Δείτε τα αποτελέσματα σε αυτή τη φωτογραφία όπου δεν έχει γίνει χρήση mascara:

  1. Προστατεύει από το σπάσιμο

Ορισμένα είδη μακιγιάζ (όπως αδιάβροχη mascara) καθώς και ορισμένες υπηρεσίες όπως lash extensions ή lash lift μπορεί να αποδυναμώσουν τις βλεφαρίδες σας. Ακόμη και καθημερινοί περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση των βλεφαρίδων. Ο ορός RevitaLash® Advanced μπορεί να βοηθήσει.

Το μυστικό βρίσκεται στα συστατικά όπου περιλαμβάνονται από φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε αντιοξειδωτικά όπως ginseng και Swertia japonica μέχρι ενισχυτικά αμινοξέα και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Το πατενταρισμένο μας BioPeptin Complex® περιλαμβάνει ένα μείγμα πεπτιδίων, βιοτίνης, λιπιδίων, πανθενόλης και πράσινου τσαγιού για ενυδατωμένες, απαλές και δυνατές βλεφαρίδες.

Στους ορούς μας δε θα βρείτε έλαια στη λίστα συστατικών ώστε να είναι κατάλληλοι για χρήση σε βλεφαρίδες με lash extensions.

  1. Είναι εύχρηστος

Δε χρειάζεται χρόνος ή ιδιαίτερη προσπάθεια για να βελτιώσετε τις βλεφαρίδες σας. Η καθημερινή εφαρμογή RevitaLash® Advanced ολοκληρώνεται σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογή γίνεται μόνο μια φορά την ημέρα και δεν έχει σημασία αν γίνεται πρωί ή βράδυ. Βεβαιωθείτε όμως σε κάθε περίπτωση ότι οι βλεφαρίδες σας είναι καθαρές και στεγνές και ότι η εφαρμογή γίνεται στο σημείο της καμπύλης των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, αφού στεγνώσει  ο ορός μπορείτε να εφαρμόσετε μακιγιάζ,

  1. Κοστίζει λιγότερο από 1 την ημέρα

Οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν σαν να ξοδέψατε μια περιουσία γι αυτές χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε αυτό! Ο ορός RevitaLash® Advanced 3.5 mL διαρκεί έξι ολόκληρους μήνες. Κάντε απλά τη διαίρεση…

  1. Τον εμπιστεύονται κορυφαίοι επαγγελματίες και καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο

Από  beauty lovers μέχρι celebrities και experts, όλοι συμφωνούν πως ο ορός RevitaLash® Advanced είναι must-have για πολυτελείς, ακαταμάχητες βλεφαρίδες με υγιή όψη.

Η σχεδιασμένη από γιατρό σύνθεση του ορού είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη και κλινικά δοκιμασμένη. Ένας ορός πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα* παγκοσμίως (σε πάνω από 70 χώρες!). Έχει κερδίσει πάνω από 30 βραβεία και εδώ θα βρείτε μερικά από τα αγαπημένα μας:

 

SHOP NOW