Νέα

Γιατί πρέπει να φροντίζετε τις βλεφαρίδες & τα φρύδια όπως τα μαλλιά σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κλειδί για λαμπερά, υγιή μαλλιά είναι μια συνεπής ρουτίνα περιποίησης – και το ίδιο ισχύει και για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Όπως τα μαλλιά  έτσι και οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σας χρειάζονται τακτικό καθαρισμό, ενυδάτωση και θρέψη για να δείχνουν υπέροχα. Είστε έτοιμοι να δώσετε στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας τη βασιλική φροντίδα που τους αξίζει; Ακολουθήστε αυτή τη ρουτίνα τριών βημάτων για πλούσιες βλεφαρίδες και νεανικά, γεμάτα φρύδια.

1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Παρότι οι βλεφαρίδες και τα φρύδια δεν χρειάζονται σαμπουάν, πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά. Ένα νερό micellar αποτελεί το ιδανικό καθαριστικό για βλεφαρίδες και φρύδια. Αυτές οι απαλές φόρμουλες που μοιάζουν με νερό αφαιρούν τους ρύπους, τα έλαια και το μακιγιάζ χωρίς να απαιτούν ξέβγαλμα. Εάν χρησιμοποιείτε ορό βλεφαρίδων ή φρυδιών, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα νερό micellar  που να μην αφήνει κατάλοιπα που θα παρεμπόδιζαν την απορρόφηση του ορού σας – το Micellar Water Lash Wash είναι μια εξαιρετική επιλογή.

2. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ένα θρεπτικό conditioner μπορεί να μετατρέψει τα ξηρά μαλλιά σε μεταξένια. Ένα ειδικό serum/conditioner μπορεί να κάνει το ίδιο για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το RevitaLash® Advanced και το RevitaBrow® Advanced. Tα βραβευμένα αυτά conditioner βλεφαρίδων και φρυδιών έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν ενυδάτωση, λάμψη και ελαστικότητα. Εφαρμόστε κάθε ορό μία φορά την ημέρα για να ενδυναμώσετε και να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

3. ΜΑΣΚΑ

Όταν τα μαλλιά σας χρειάζονται άμεση ενυδάτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μάσκα βαθειάς ενυδάτωσης. Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εντατικές θεραπείες δύο φορές την εβδομάδα. Η ολοκαίνουργια μάσκα Lash & Brow Masque είναι σχεδιασμένη ώστε να θρέφει τις ξηρές, θαμπές ή κατεστραμμένες βλεφαρίδες και τα φρύδια, αφήνοντάς τα μεταξένια, λεία, ενυδατωμένα  και ελαστικά. Η προηγμένη τεχνολογία του προϊόντος λειτουργεί περιβάλλοντας κάθε τρίχα για μια άμεση έγχυση ενυδατικών, θρεπτικών συστατικών. Θα δείτε την υγρασία να αποκαθίσταται μετά από μία μόνο εφαρμογή και έντονη αναπλαστική δράση με τη συνεχή χρήση. Μείνετε πιστοί σε αυτή τη ρουτίνα και θα λατρέψετε τις φυσικές βλεφαρίδες και τα φρύδια σας.

MICELLAR WATER LASH WASH
SHOP NOW

Νέα προωθητικά πακέτα με τα
iconic serum για βλεφαρίδες & φρύδια
SHOP NOW

LASH & BROW MASQUE
SHOP NOW