Νέα

Παρουσίαση των προϊόντων της RevitaLash Cosmetics και του 2022 Pink Program

Την Τρίτη 04 Οκτωβρίου, τιμώντας το μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού (Breast Cancer Awareness month), ο επίσημος αντιπρόσωπος της RevitaLash® Cosmetics στην Ελλάδα, Chrysallis Proderma, υποδέχθηκαν δημοσιογράφους, beauty editors & influencers στο Say Hotel, στην Κηφισιά. Σκοπός αυτού του ιδιαίτερου Press Event ήταν η παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων για βλεφαρίδες, φρύδια και μαλλιά, τα οποία εποπτεύονται από Γιατρό, της ιστορίας και της φιλανθρωπικής δράσης της RevitaLash® Cosmetics καθώς και της συνεργασίας της με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για το μήνα Οκτώβριο.

Η ιστορία της RevitaLash® Cosmetics ξεκίνησε από την αγάπη ενός συζύγου του γιατρού Dr. Michael Brinkenhoff, M.D στην αγαπημένη του σύζυγο που έπασχε από καρκίνο μαστού και σήμερα η εταιρεία είναι ο ηγέτης στην κατηγορία προϊόντων φροντίδας βλεφαρίδων, φρυδιών και μαλλιών. Η εταιρεία διοικείται από τον ιδρυτή και CEO, Michael Brinkenhoff, M.D., ο οποίος εξακολουθεί να τιμά την συνιδρύτρια Gayle Brinkenhoff, η οποία διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο μαστού σε ηλικία 32 ετών. Η ομάδα αποφάσισε να επεκτείνει τον κύκλο αγάπης και  να στηρίζει ακόμη περισσότερες γυναίκες που πάσχουν από αυτή την ασθένεια με το Pink Program. Αυτή είναι η απεριόριστη ETERNALLY PINK δέσμευση της RevitaLash® Cosmetics.

Εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers είχαν την ευκαιρία στην παρουσίαση να ανακαλύψουν τα νέα αλλά και βραβευμένα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics από την ολοκληρωμένη συλλογή που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρήσουν την υγεία και τη φυσική ομορφιά των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την Beauty Influencer Σοφία Νομικού και την Lash & Brow Educator Χαρά Νιάτσικα από το Harouls, οι οποίες μοιράστηκαν με τους καλεσμένους προσωπικές εμπειρίες από την ρουτίνα ομορφιάς τους με τα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics.

Σοφία Νομικού – Beauty Influencer, Laura Craig – Managing Director Chrysallis Prodema,
Χαρά Νιάτσικα Lash& Brow Educator Owner Harouls, Barbara Νάνου Chrysallis Proderma Educator

Τα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα spa, κέντρα αισθητικής και ιατρεία  καθώς και online στο https://www.revitalash.gr