ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

η φιλανθρωπικη μασ δραση

Στη RevitaLash® Cosmetics τιμούμε το θάρρος και τη δύναμη της συνιδρύτριας Gayle Brinkenhoff κάθε μήνα του έτους,  υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενημέρωση, έρευνα και εκπαίδευση κατά του καρκίνου του μαστού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο τον Οκτώβριο.

Αυτή είναι η απεριόριστη Eternally Pink® δέσμευση μας

OUR PINK PLEDGE

V.P. OF GLOBAL PHILANTHROPY

Η αντιπρόεδρος του GLOBAL PHILANTHROPY

“Η RevitaLash Cosmetics φέρει περήφανα το σήμα της ροζ κορδέλας σε κάθε συσκευασία, φυλλάδιο και ιστοσελίδα της. Ωστόσο, η δουλειά μου είναι να εξασφαλίζω πως κάνουμε πολλά περισσότερα από αυτό κάθε μέρα του χρόνου.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της RevitaLash Cosmetics είναι η έμπρακτη υποστήριξη της κοινότητας που αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία αυτής της εταιρείας.  Για να τιμήσω τη μνήμη της μαμάς μου Gayle, το θάρρος και τη δύναμή της, εκπληρώνω την Eternally Pink δέσμευσή μας να ενισχύουμε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ενημέρωση, την έρευνα και την επιμόρφωση για τον καρκίνο μαστού  όλο το χρόνο.”

– Dariel Sidney, Αντιπρ. του Global Philanthropy & κόρη της Gayle Brinkenhoff

V.P. OF GLOBAL PHILANTHROPY

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εις μνήμην της Gayle, η RevitaLash® Cosmetics στηρίζει την κοινότητα γυναικών με καρκίνο μαστού, ενισχύουμε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ενημέρωση, την έρευνα και την επιμόρφωση για τον καρκίνο μαστού  όλο το χρόνο. Πιστεύουμε πως το να δίνουμε δύναμη σε αυτές τις γυναίκες είναι η καλύτερη κληρονομιά  που μπορούμε να χτίσουμε για τις οικογένειες μας, τις κοινότητες αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Μια από τις πολλές πρωτοβουλίες μας είναι και το πρόγραμμα Women of Courage, το οποίο καλλιεργεί την αγάπη για την ομορφιά του μυαλού, του σώματος και της ψυχής κάθε γυναίκας.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η φιλανθρωπία αποτελεί τον πυρήνα της RevitaLash® Cosmetics. Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας και την τιμούμε με την συνεχή υποστήριξη  του global breast cancer awareness ως μέρος της Eternally Pink® δέσμευσής μας.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ

Το brand μας γεννήθηκε από την αγάπη ενός άντρα για τη σύζυγο του και γι αυτό στη RevitaLash® Cosmetics αντιλαμβανόμαστε ότι το να μπορείς να έχεις θετική επίδραση στη ζωή των συνανθρώπων μας είναι μεγάλη ευλογία. Η Eternally Pink® δέσμευση μας περιλαμβάνει την δωρεά χρημάτων και προϊόντων και την καθημερινή έμπρακτη υποστήριξη για την ανακούφιση όσων πάσχουν από δύσκολο καρκίνο αλλά και τη χρηματοδότηση ερευνών για να βρεθεί θεραπεία.

ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ