Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Καλώς ήλθατε στην RevitaLash Cosmetics, την κορυφαία βραβευμένη σειρά καλλυντικών, cruelty-free προϊόντων για βλεφαρίδες, φρύδια & μαλλιά, που είναι ειδικά σχεδιασμένα από γιατρό ώστε να ενισχύουν και να βελτιώνουν  την υγεία και τη φυσική ομορφιά των πιο πολύτιμων στοιχείων της ομορφιάς σας.

Είμαστε υπερήφανοι ετήσιοι υποστηρικτές της ενημέρωσης, έρευνας και εκπαίδευσης κατά του καρκίνου του μαστού και ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας στις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του καρκίνου των γυναικών, εμπνέοντας ταυτόχρονα ομορφιά και ποιότητα ζωής πράγμα που αποτελεί θεμελιώδη στόχο της RevitaLash Cosmetics.

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2006 και ξεκίνησε με ένα πρωτότυπο προϊόν – τον πρωτοποριακό μας ορό θρέψης για βλεφαρίδες – εμπνευσμένο από την τεράστια αγάπη του ιδρυτή μας για την αγαπημένη του γυναίκα Gayle, ως λύση για να την βοηθήσει να αισθάνεται όμορφη στη διάρκεια της θαρραλέας μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού.

Από αυτό το μοναδικό, πρωτότυπο προϊόν προήλθε μια ολόκληρη σειρά καλλυντικών προϊόντων που ενισχύουν την ομορφιά προσφέροντας λύση για την αναζωογόνηση της φυσικής ομορφιάς και του εσωτερικού πνεύματος όλων των γυναικών, ενώ παράλληλα ενισχύουν και τον σκοπό χάρη στον οποίο ξεκίνησαν όλα.

“ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,
REVITALASH COSMETICS.”

– Gayle Brinkenhoff

“ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ GAYLE ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ”

– Dr. Michael Brinkenhoff

Revitalash® Advanced

Πρωτοποριακή σύνθεση, μοναδική στο είδος της, σχεδιασμένη από Οφθαλμίατρο για ενίσχυση των βλεφαρίδων & προστασία της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο. Βοηθά στην απόκτηση υγιών βλεφαρίδων που μεγαλώνουν και ζωηρεύουν φυσικά.

ETERNALLY PINK®

Στη RevitaLash Cosmetics υποστηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για ενημέρωση, έρευνα και εκπαίδευση κατά του καρκίνου του μαστού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο τον μήνα Οκτώβριο.

Αυτή είναι η απεριόριστη Eternally Pink δέσμευση μας.

GIVING BACK