Νέα

Τρέξε μαζί με την RevitaLash Greece και το Alma Zois

REVITALASH ALMA ZOIS

Τρέξτε μαζί με την RevitaLash Cosmetics Greece στο digital Race for the Cure, το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το κόσμο.

Η RevitaLash® Cosmetics με το ειδικό σήμα ETERNALLY PINK®️ υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες για ενημέρωση, έρευνα και εκπαίδευση κατά του καρκίνου του μαστού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο τον μήνα Οκτώβριο. 

Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και το Greece Race for the Cure προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες, αλλάζοντας τη μορφή αυτού του αγώνα  αλλά όχι τον χαρακτήρα και την ουσία του.

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, Ευρώπης ή του κόσμου και αν βρίσκεστε, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο digital Race for the Cure το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Καθένας μόνος του ή με τη συντροφιά του δηλώνει συμμετοχή, περπατά 3χλμ ή τρέχει 5 χλμ, οπουδήποτε και αν βρίσκεται και παίρνει μέρος στη μεγάλη “ψηφιακή” ευρωπαϊκή γιορτή της ζωής.

Για να φανεί οτι συμμετέχετε αρκεί να κάνετε mention στο Instagram @almazois @revitalash_greece και  χρησιμοποιήστε στις δημοσιεύσεις σας τα hashtags #RFTC2020 και #RevitaLashGreece κατά τη διάρκεια της άθλησης σας. 

Μπορείτε να συμμετέχετε από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον COVID-19. Μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε και από εσωτερικό χώρο κάνοντας διάδρομο ή ασκήσεις στο γυμναστήριο, αρκεί να είστε μαζί μας κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Σεπτεμβρίου, από όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεστε.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με την ομάδα της RevitaLash Greece

https://www.raceforthecure.eu/el/Participants