Νέα

LITTLE ACTS OF LOVE

Αυτόν τον Φεβρουάριο γιορτάζουμε μαζί την αγάπη! Η αγάπη υπάρχει παντού! Αγάπη προς την οικογένεια σου, στους φίλους σου, στο γλυκό σου κατοικίδιο αλλά και στον εαυτό σου!

1.BE MY SWEETHEART
Σερβίρετε όπως πρέπει το γλυκό σας με τα πορσελάνινα πιάτα από το UTOPIA  που κρύβουν ένα μήνυμα αγάπης και θα εκπλήξουν όποιον τελειώσει το γλυκό του!

2.CHAINED LOVE
Αγαπάμε τα κοσμήματα Made In Greece και δεν θα μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε το Chained Heart Necklace από τη νέα συλλογή κοσμημάτων της Elena Kougianou. 

3.LASH RESET KIT
Ανακάλυψε τη ΝΕΑ SPRING Collection που θα φέρει την Άνοιξη στις βλεφαρίδες και στα φρύδια σου! Η satin μάσκα ύπνου θα προστατεύσει τις βλεφαρίδες & τα φρύδια σου αλλά θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα. Γνώριζες ότι σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Psychoneuroendocrinology, ακόμα και το απαλό φως – όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς- μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου; Είσαι έτοιμη να κάνεις reset σε φρύδια και βλεφαρίδες; Ανακάλυψε τα εδώ

4. SKIN LOVE IS SELF LOVE
Γνωρίζατε ότι o λευκός νεφρίτης προσφέρει ηρεμία και φέρει τύχη; Αν ψάχνεις το απόλυτο GUA-SHA tool για skin love τότε θα πρέπει να δεις τα GUA-SHA με την υπογραφή της Harouls. 

5. LOVE MY LIPS
Το Clean Beauty movement είναι γεγονός καθώς και η RevitaLash®️ Cosmetics ανήκει σε αυτό! Ανακάλυψε το Red Hot Lip Kit από την jane iredale – The SkinCare Makeup®️ που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις 3 διαφορετικά lip look με 3 προϊόντα που σέβονται και περιποιούνται την περιοχή των χειλιών! Διαθέσιμα και σε άλλες δύο αποχρώσεις!
Διαθέσιμα εδώ

6. LAST-MINUTE LIFTING
Είναι μαγική αυτή η μάσκα! Δεν την λένε τυχαία “lifting in a jar”. Ανακάλυψε την Revival Masque από την Environ Skin Care. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος!
www.environskincare.gr


7. BREAKFAST ΙN TIFFANY’S
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη λατρεύει το χρώμα του TIFFANY BLUE και μας θυμίζει τον μοναδικό Οίκο Tiffany & Co. Το tiffany blue ενσαρκώνει την πολυτέλεια, την κομψότητα και την θηλυκότητα!Tο συγκεκριμένο χρώμα όπως άλλωστε και τα περισσότερα μπλε χρώματα εκπέμπει ηρεμία και γαλήνη. To Home Tradition Concept Store προτείνει 2 μοναδικά κομμάτια που θα λατρέψει κάθε γυναίκα! Δείτε τον δίσκο εδώ και το κουτί εδώ .