Νέα

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΠΝΟ;

Χωρίς επτά ή οκτώ ώρες καλού ύπνου – ύπνου ομορφιάς αν θέλετε – είστε χάλια, σωστά; Γκρινιάρηδες, ευερέθιστοι, κουρασμένοι και μπερδεμένοι, δεν είστε σίγουρα στα καλύτερά σας.

Γνωρίζατε ότι το δέρμα, τα μάτια, τα φρύδια και οι βλεφαρίδες υποφέρουν περισσότερο από ότι μπορείτε να φανταστείτε τις νύχτες που κάνετε άστατο ύπνο;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ

Η έλλειψη ύπνου σχετίζεται άμεσα με της υγεία του δέρματος. Τη νύχτα το δέρμα σας οξυγονώνεται …. δηλαδή το απαραίτητο οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά στο αίμα σας έρχονται στην επιφάνεια για να τροφοδοτήσουν κυριολεκτικά το δέρμα σας. Είναι ο τρόπος της φύσης για να διατηρήσετε το νεανικό σας τόνο και την ελαστικότητα.

Όταν ο ύπνος διαταράσσεται για παρατεταμένη περίοδο οι συνέπειες είναι προφανείς. Φαίνεστε χλωμοί και μεγαλύτεροι. Η νεανική λάμψη αρχίζει να γίνεται ωχρή. Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια μπορεί να υποφέρουν, επίσης. Ας παραδεχτούμε πως δεν έχετε το βλέμμα που επιδιώκετε.

ΥΓΙΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΑ

Aκόμα και αν δεν ξεκουράζεστε όσο  χρειάζεστε  μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία και τη θρέψη των βλεφαρίδων και των φρυδιών σας.  Είναι εύκολο.

Αρχικά, επενδύστε σε μια μεταξένια μαξιλαροθήκη. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Όταν στριφογυρίζετε, τρίβοντας το πρόσωπό σας στο μαξιλάρι, μπορείτε πραγματικά να κάνετε ζημιά. Ο ένοχος είναι η τριβή …. χτυπάτε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας μέχρι να σπάσουν ή να πέσουν πρόωρα. Αυτή η συμβουλή κρατάει αιώνες αλλά εξακολουθεί να έχει λογική.  Και τι είναι καλύτερο από μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη; Μεταξωτά σεντόνια ίσως!

Επίσης, ο σωστός καθαρισμός  πριν τον ύπνο συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη υγεία των βλεφαρίδων. Μην χρησιμοποιήσετε ξανά οποιοδήποτε σκληρό και ακατάλληλο καθαριστικό βλεφαρίδων. Αν δεν το έχετε ακόμη δοκιμάσει, το Micellar Water Lash Wasg είναι υπέροχο. Σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμο στο revitalash.gr

Μπορείτε να προσθέσετε όμως στην skincare routine σας το Aquablur hydrating gel & eye primer!

Τώρα, απολαύστε έναν ύπνο ομορφιάς ….αυτό είναι εντολή!