Νέα

Αψεγάδιαστα φρύδια και βλεφαρίδες κάθε στιγμή και σε κάθε ηλικία;

Αψεγάδιαστα φρύδια και βλεφαρίδες κάθε στιγμή; Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η ομορφιά  των έξυπνων, ηθικά σχεδιασμένων καλλυντικών. Οι επιστήμονες βασίζονται στη σοφία της φύσης και προσθέτουν τη σύγχρονη γνώση για να δημιουργούν συναρπαστικά προϊόντα.

Το RevitaLash®️  Advanced και το RevitaBrow®️ Advanced είναι θαυματουργοί οροί που μπορούν να επηρεάσουν ριζικά την εμφάνιση των φρυδιών και των βλεφαρίδων σας.

Πιστεύουμε ότι οι καλύτεροι οροί προκύπτουν από τον ισορροπημένο συνδυασμό της φύσης και της επιστήμης, χάρη στην προηγμένη χημεία και τα θρεπτικά βότανα για προστασία, ανάπλαση, ενδυνάμωση και ενυδάτωση.

Και οι δύο συνθέσεις σχεδιάστηκαν από γιατρό, είναι Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά ελεγμένες – σημαντικοί παράγοντες που θέλεις να γνωρίζεις πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε προϊόν στην περιοχή των ματιών σου. Είναι επίσης vegan και cruelty-free!

Τέλος, και οι δύο οροί είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να αναδείξουν την ομορφιά των φρυδιών και των ματιών και να χτίσουν μια υγιή, δυνατή βάση.

Η λέξη “θαυματουργό” δεν  είναι αρκετή για να περιγράψει τα καταπληκτικά αποτελέσματα των ορών RevitaLash Advanced και RevitaBrow Advanced. Κυριολεκτικά, οι καλύτερες βλεφαρίδες και τα καλύτερα φρύδια της ζωής σου σε περιμένουν.

Λάβε υπόψη αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα από ανεξάρτητη μελέτη 6 εβδομάδων (63 συμμετέχοντες) για το RevitaLash Advanced:

  • 98% είδαν βελτίωση στην εμφάνιση των βλεφαρίδων τους
  • 98% ένιωσαν τις βλεφαρίδες τους πιο υγιείς
  • 98% ένιωσαν τις βλεφαρίδες τους πιο δυνατές

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!

Και τι γίνεται με το RevitaBrow Advanced; Λοιπόν, τα αποτελέσματα μελέτης 8 εβδομάδων (112 άνδρες και γυναίκες) έδειξε:

  • 96% είδαν βελτίωση στη συνολική εικόνα των φρυδιών
  • 94% είδαν βελτίωση στο σχήμα των φρυδιών τους
  • 92% είδαν βελτίωση στην πυκνότητα και την ένταση των φρυδιών τους

Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς; Αν χρειάζεσαι περισσότερες αποδείξεις για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γυναίκες στη RevitaLash Advanced λάβε υπόψη πως: Σε ολόκληρο τον κόσμο, πωλείται ένα RevitaLash Advanced κάθε 30 δευτερόλεπτα*. Εύλογα  σκέφτεται κανείς ότι οι γυναίκες είναι ερωτευμένες με το RevitaLash Advanced. Ίσως να είσαι κι εσύ!

Αποκτήστε τους best-selling ορούς θρέψης μας για βλεφαρίδες και φρύδια:


SHOP NOW

 

SHOP NOW