Νέα

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΕΑUTΕ ΤΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΣΑΣ

Το καλοκαίρι χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσα. Η ηλιοθεραπεία, το κολύμπι και η εφίδρωση μας αναγκάζουν να διακόψουμε ή να αραιώσουμε τη χρήση μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, το καλοκαίρι ξεκουράζονται και οι βλεφαρίδες και τα φρύδια μας! Αφήστε τα ελεύθερα λοιπόν και ασχοληθείτε με την ευεξία τους.

Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΘΟΡΑΣ

Ο καλοκαιρινός ήλιος βρίσκεται παντού, όχι μόνο στην παραλία. Γνωρίζατε ότι οι ακτίνες  UVοξειδώνουν εκτός από το δέρμα, τα μαλλιά, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας; Ακόμα και η πιο μικρή έκθεση (επειδή έχει αθροιστική δράση) συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Η καλύτερη άμυνα είναι μια beauty routine που προλαμβάνει και αναπληρώνει τις φθορές και θα πρέπει να περιλαμβάνει  καθημερινό SPF για το δέρμα και θρεπτικά και αντιοξειδωτικά προϊόντα ενδυνάμωσης των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Αν κοιμάστε με μακιγιάζ ή ταλαιπωρείτε τις βλεφαρίδες σας με lash lift και τα φρύδια σας με βαφές, τότε θα χρειαστούν ακόμη περισσότερη ξεκούραση και φροντίδα.

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΣ

  1. Αφήστε τα να ξεκουραστούν. Ορισμένα προϊόντα μακιγιάζ (ειδικά τα waterproof) μπορεί να προκαλούν αφυδάτωση. Ένα lash curler και ένα καλό τσιμπιδάκι είναι τα μόνα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας.
  1. Χρησιμοποιήστε μάσκα 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι το μυστικό για ακαταμάχητες βλεφαρίδες και φρύδια αυτό το καλοκαίρι. Δοκιμάστε την Lash & BrowMasque Ultra-Reparative Treatment που θα βρεις στο νέο σετ περιποίησης The Au Naturale Collection For Lashes , η οποία δεν συγκρίνεται με τίποτα από όσα έχετε δοκιμάσει. Σε 15 μόλις λεπτά επανορθώνει τη φθορά και την αφυδάτωση των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Σε μελέτη 3 εβδομάδων, το 80 % των συμμετεχόντων είπαν πως αισθάνθηκαν την ενυδάτωση αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή.

Το μυστικό της μάσκας βρίσκεται στη σύνθεση που αγκαλιάζει ξεχωριστά και ενθυλακώνει κάθε τρίχα  για να την τροφοδοτήσει με τα πολύτιμα συστατικά της όπως το Tri-Flora Complex. Αυτό το βοτανικό μείγμα ginseng, γλεδίτσιας και λευκής τσουκνίδας ενδυναμώνει, αναζωογονεί και προσδίδει λάμψη στις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Με τακτική χρήση θα δείτε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας να μεταμορφώνονται. Ποιος χρειάζεται μακιγιάζ όταν τα φυσικά του χαρακτηριστικά δείχνουν τόσο νεανικά;

Χρησιμοποιήστε τη μάσκα μετά τη θάλασσα,  24 μετά από μια υπηρεσία φρυδιών ή όποτε θέλετε μια εμπειρία spa στο σπίτι.

  1. Καθημερινή θρέψη βλεφαρίδων και φρυδιών. Η καθημερινή θρέψη είναι πολύ σημαντική γιατί τροφοδοτεί τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας με συστατικά που χρειάζονται για να ευδοκιμούν και να ανανεώνονται. Ένα μόνο πέρασμα με το RevitaLash® Advanced* στις βλεφαρίδες και με το RevitaBrow® Advanced στα φρύδια είναι αρκετά για να τους χαρίσουν όσα χρειάζονται για να δείχνουν υπέροχα όλο το καλοκαίρι.

(Υ.Γ. Ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο να απογειώσεις την lash and brow routine σου; Αγόρασε την limited-edition Au Naturale Collection, που περιέχει όλα τα must-haves προϊόντα που αναζητάς.)