Νέα

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΘΡΕΨΗΣ REVITALASH ADVANCED

Όταν το 2006 λανσάραμε την αρχική σύνθεση του RevitaLash, δημιουργήσαμε στην πραγματικότητα μια νέα κατηγορία καλλυντικών προϊόντων. Μετά από περίπου 15 χρόνια, ο ορός RevitaLash® Advanced είναι το πιο δημοφιλές serum για τις βλεφαρίδες σε ολόκληρο τον πλανήτη – κυριολεκτικά πωλείται ένας ορός  RevitaLash® Advanced κάθε 30 δευτερόλεπτα!* Συνεχώς  λαμβάνουμε ερωτήματα σχετικά με τη σωστή χρήση του RevitaLash Advanced και γι αυτό σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε και να απαντήσουμε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις.

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΡΑ Ο ΟΡΟΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ REVITALASH ADVANCED;

Ο ορός βλεφαρίδων RevitaLash Advanced σχεδιάστηκε από τον εν ενεργεία Οφθαλμίατρο Dr. Michael Brinkenhoff για να υποστηρίζει τη συνολική υγεία και ομορφιά των βλεφαρίδων. Περιέχει το πατενταρισμένο μας BioPeptin Complex®, για την ενυδάτωση και τη βελτίωση της εμφάνισης των φυσικών βλεφαρίδων ώστε να δείχνουν ακαταμάχητες.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝREVITALASH ADVANCED, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ;

Μια φορά την ημέρα εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή RevitaLash Advanced directly σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες λίγα χιλιοστά μακριά από τις ρίζες τους. Αφήστε τον ορό να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσετε στα επόμενα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς σας. Για καλύτερα αποτελέσματα προετοιμάστε την περιοχή με το Micellar Water Lash Wash που καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά και προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα.

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΟΣ REVITALASH ΝΑ ΚΑΝΕΙ τις ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΓΥΡΙΣΤΕΣ;

Ναι! Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του RevitaLash Advanced – θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι «lash lift σε φιαλίδιο»! Πολλοί άνθρωποι έχουν δηλώσει πως με συστηματική χρήση του ορού οι βλεφαρίδες τους γίνονται σημαντικά πιο γυριστές. Αυτό οφείλεται στο πατενταρισμένο μας Curl Effect®, που είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το RevitaLash Advanced χαρίζει ακαταμάχητες βλεφαρίδες.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΟΡΟ REVITALASH ADVANCED ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ στις ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΟΥ;

Παρότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, πολλοί δηλώνουν πως βλέπουν διαφορά στην εμφάνιση των βλεφαρίδων τους άμεσα. Σύμφωνα με τις ανεξάρτητες μελέτες μας, το  98% των χρηστών RevitaLash Advanced παρατήρησε βελτίωση στην εμφάνιση των βλεφαρίδων τους μετά από 6 εβδομάδες. Για άριστα αποτελέσματα ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑREVITALASH ADVANCED;

Αν ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες, ένα φιαλίδιο RevitaLash Advanced (3.5 mL) διαρκεί περίπου έξι μήνες. Η συσκευασία των 2.0 mL size διαρκεί περίπου 3 μήνες. Το προϊόν έχει διάρκεια ζωής ένα χρόνο μετά το άνοιγμα και 3 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής αν δεν έχει ανοιχτεί.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΟ REVITALASH ADVANCED ΜΕΤΑ από KERATIN LASH LIFT;

Ναι! Ο ορός RevitaLash Advanced είναι ασφαλής για χρήση μετά από περιποίηση keratin lash lift και μάλιστα ο συνδυασμός τους μπορεί να σας ενθουσιάσει! Θα χρειαστεί να περιμένετε 2 μέρες μετά το lash lift πριν αρχίσετε ή συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ορό RevitaLash Advanced, ωστόσο συμβουλευτείτε την lash lift artist σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΟ REVITALASH ADVANCED ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ Ή ΜΕ EYELASH EXTENSIONS;

Ναι! Ο ορός RevitaLash Advanced είναι ασφαλής για χρήση με eyelash extensions ή ψεύτικες βλεφαρίδες (τρέσες) και μάλιστα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη δύναμη και την ομορφιά των βλεφαρίδων σας και να μειώσει τις αρνητικές επιδράσεις της μακροχρόνιας χρήσης lash extension.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΟ REVITALASH ADVANCED ΑΝ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ Η΄ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Ναι! Ο ορός RevitaLash Advanced δε θα επηρεάσει το μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ σας αρκεί να έχει επουλωθεί πλήρως μετά την εφαρμογή.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κι εσείς αυτό το καταπληκτικό προϊόν; Κάντε σήμερα την αγορά σας.

SHOP NOW

*Βασισμένο στις πωλήσεις RevitaLash® Advanced κατά το έτος 2020 δια τον αριθμό των δευτερολέπτων του έτους.