Νέα

ΛΕΠΤΑ & ΑΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ;

Η αραίωση μαλλιών είναι κάτι που μας προκαλεί άγχος και εμφανίζεται τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες.

Αναζητήστε παρακάτω την σειρά Volumizing Hair Collection και μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσεται την αραίωση και την τριχόπτωση που αποτελούν σημάδι γήρανσης.

Τι μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε την υγεία του τριχωτού της κεφαλής σας;

  1. Δοκιμάστε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών για άμεση ενυδάτωση. Το Thickening Conditioner μπορείτε να το αφήσετε και ως ολονύκτια μάσκα (μια φορά την εβδομάδα) για καλύτερα αποτέλεσματα.
  1. Στη συνέχεια, ξεχάστε το αγαπημένο σας σαμπουάν και επιλέξτε ένα ενυδατικό σαμπουάν και ένα αντίστοιχο conditioner. H συνέργεια μεταξύ του Thickening Shampoo & Thickening Conditioner θα βοηθήσει και θα επανορθώσει την υγεία της τρίχας.
  1. Τέλος, δοκιμάστε τον επαναστατικό αφρό ενίσχυσης όγκου Volume Enhancing Foamμε πρόσφατο βραβείο από τα ELLE Beauty Awards!

Σημείωση: Μείνετε μακριά από οποιοδήποτε σαμπουάν που περιέχει θειικα απορρυπαντικά,  όπως το θειικό λαυρύλιο νατρίου, θειικό νάτριο και το θειικό αμμώνιο. Αυτές οι χημικές ουσίες απομακρύνουν τα φυσικά έλαια που είναι απαραίτητα  για να διατηρήσουν τα μαλλιά υγιή και ενυδατωμένα.

Ανανεώστε το κούρεμα σας!

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες όταν πρόκειται για το κούρεμα σας. Ο hair stylist θα σας προτείνει το κούρεμα που θα ανανεώσει τόσο το στυλ σας όσο και τα μαλλιά σας!

Όπως πάντα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται τα καλύτερα προϊόντα όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας. Η συλλογή Volumizing Hair Collection από την RevitaLash Cosmetics αποτελεί το τέλειο σετ προϊόντων περιποίησης για την αντιμετώπισης της αραίωσης και της τριχόπτωσης.

Προσθέστε τώρα στο καλάθι σας τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα:

SHOP NOW 

 

SHOP NOW 

SHOP NOW