ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε ερωτήσεις που δεν απαντώνται παρακάτω;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

FAQ –ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη σειρά προϊόντων RevitaLash® Cosmetics. Από την ίδρυσή της το 2006, η RevitaLash® Cosmetics έχει προσθέσει αρκετά νέα και συναρπαστικά προϊόντα στη σειρά καινοτόμων καλλυντικών μας, όπως το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, το Hi-Def Brow Gel, το Micellar Water Lash Wash, το Double-Ended Volume Set, το AquaBlur®, το Hi-Def Brow Pencil, το Defining Liner Eyeliner και πολλά άλλα.

 Ποια είναι η RevitaLash® Cosmetics;

Η RevitaLash® Cosmetics ιδρύθηκε το 2006 από τον διάσημο οφθαλμίατρο Dr. Michael Brinkenhoff, ο οποίος δημιούργησε το αρχικό eyelash conditioner από την επιθυμία να βοηθήσει τη σύζυγό του Gayle να αισθανθεί όμορφη κατά τη διάρκεια του θαρραλέου αγώνα της κατά του καρκίνου του μαστού. Το brand ξεκίνησε με ένα εμβληματικό lash conditioner και από τότε έχουμε αναπτύξει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά και το εσωτερικό πνεύμα όλων των γυναικών. Είμαστε η πρώτη, και συνεχίζουμε να είμαστε, η κορυφαία σειρά προϊόντων ενίσχυσης της ομορφιάς των βλεφαρίδων και των φρυδιών, και παραμένουμε το ΜΟΝΟ brand του είδους του που αναπτύχθηκε από έναν οφθαλμίατρο.

Πώς μπορώ να προσδιορίσω την ημερομηνία λήξης ενός προϊόντος;

Tα προϊόντα έχουν διάρκεια ζωής 3 χρόνια (κλειστά) και 12 μήνες μετά το άνοιγμα.

Μπορείτε να βρείτε την ημερομηνία παραγωγής από το Day LoCode που βρίσκεται στο κάτω μέρος του προϊόντος.

Δείτε παρακάτω έναν οδηγό σχετικά με τον τρόπο ανάγνωσης της μορφής Day Lot Key Code Format:

 • 1ο Ψηφίο – Γράμμα = Αρχικό του παραγωγού/κατασκευαστή π.χ. Για εταιρεία X θα δείτε να αναγράφει X*****.
 • 2ο & 3ο Ψηφίο – Αριθμός = Τελευταία 2 ψηφία του έτους παραγωγής π.χ. για 2010 θα δείτε X10***.
 • 4ο Ψηφίο – Γράμμα = Μήνας – π.χ. E για το μήνα Μάιο X10E**.
  • A – Ιανουάριος
  • B – Φεβρουάριος
  • C – Μάρτιος
  • D – Απρίλιος
  • E – Μάιος
  • F – Ιούνιος
  • G – Ιούλιος
  • H – Αύγουστος
  • I – Σεπτέμβριος
  • J – Οκτώβριος
  • K – Νοέμβριος
  • L – Δεκέμβριος
 • 5ο και 6ο Ψηφίο – Αριθμός – 2 ψηφία για την ημερομηνία του μήνα που παράχθηκε το προϊόν π.χ. για τη 13η μέρα του μήνα θα το δείτε X10E13

Είναι όλα τα RevitaLash® Cosmetic προϊόντα unisex;

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι unisex.

Μπορεί το AquaBlur®, το Micellar Water Lash Wash, το HiDef Brow Gel, το HiDef Brow Pencil, το Defining Liner ή το DoubleEnded Volume Set να χρησιμοποιηθούν από έγκυους;

Η ασφάλεια των προϊόντων μας έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές μελέτες που διεξάγονται από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια. Τα προϊόντα μας έχει αποδειχθεί σε αυτές τις δοκιμές ότι είναι ασφαλή για τα μαλλιά και το δέρμα σε μελέτες με ενήλικες. Με βάση αυτό, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία και έχετε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

RevitaLash® Advanced and RevitaBrow® Advanced

Πώς λειτουργεί το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Το RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner αναπτύχθηκε από έναν εν ενεργεία οφθαλμίατρο για να βελτιώσει τη συνολική υγεία και εμφάνιση των βλεφαρίδων. Έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με το επιστημονικά προηγμένο BioPeptinComplex®, για να διαμορφώσει και να βελτιώσει την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων, κάνοντάς τες να φαίνονται πανέμορφες και πλούσιες.

Πώς πρέπει να εφαρμόσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner λίγο πιο μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων, σε καθαρές βλεφαρίδες. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε πρόσθετα προϊόντα ομορφιάς. Για καλύτερα αποτελέσματα, προετοιμάστε την περιοχή των ματιών με το Micellar Water Lash Wash πριν από την εφαρμογή του RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner για να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια καθαρά, μαλακά και ενυδατωμένα.

 Γιατί δεν πωλείται το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner στην πολιτεία της Καλιφόρνιας;

Προς το παρόν δεν πουλάμε το RevitaLash® Advanced στην πολιτεία της Καλιφόρνιας λόγω δικαστικής απόφασης σε ιδιωτική αγωγή. Ωστόσο, πωλούνται σε πάνω από 10.000 ιατρικά γραφεία, spa, κομμωτήρια και εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης σε περισσότερες από 70 χώρες. Το βραβευμένο eyebrow conditioner μας που περιέχει το σύμπλεγμα BioPeptin Complex®, το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, παραμένει επίσης διαθέσιμο προς πώληση στην Καλιφόρνια.

Πόσες μονάδες RevitaLash® Advanced πωλούνται κάθε λεπτό;

Μια συσκευασία RevitaLash Advanced πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα, δηλαδή δύο συσκευασίες το λεπτό!

*Με βάση τις πωλήσεις του RevitaLash® Advanced για το 2020, διαιρούμενο με τον αριθμό των δευτερολέπτων σε ένα έτος.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε πρόσθετα προϊόντα ομορφιάς.

Τι γίνεται αν ξεχάσω να εφαρμόσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να εφαρμόζετε το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditionerμία φορά κάθε μέρα ή νύχτα. Μια συνεπής ρουτίνα είναι το κλειδί για βέλτιστα αποτελέσματα.

 Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner θα δώσει στις βλεφαρίδες μου περισσότερη καμπυλότητα;

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι μετά τη χρήση RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, οι βλεφαρίδες τους εμφανίζουν σημαντικά εντονότερη καμπύλη. Αυτό οφείλεται στο πατενταρισμένο CurlEffect®, το οποίο είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner χαρίζει πανέμορφες βλεφαρίδες.

 Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner θα αλλάξει το χρώμα των ματιών μου;

Όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες, το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν πρέπει να εισέλθει στα μάτια και επομένως, δεν πρέπει να έχει κάποια επίδραση στα μάτια σας, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος των ματιών σας (ίριδα).

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να δείτε αποτελέσματα με το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Ενώ κάθε άτομο είναι διαφορετικό, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι παρατηρούν πιο όμορφες βλεφαρίδες πολύ άμεσα. Σύμφωνα με μελέτη καταναλωτών, το 98% των χρηστών που χρησιμοποιούν το RevitaLash® Advanced εμφάνισαν βελτιωμένη εμφάνιση βλεφαρίδων σε 6 εβδομάδες. Για καλύτερα αποτελέσματα παρακαλώ χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τι γίνεται αν διακόψω τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Εάν διακόψετε τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, οι βλεφαρίδες σας θα επιστρέψουν σταδιακά στην αρχική τους εμφάνιση.

 Πόσο καιρό θα διαρκέσει μια συσκευασία RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μια συσκευασία RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (3,5 mL) διαρκεί περίπου έξι μήνες. Το μέγεθος των 2,0 mL του προϊόντος θα πρέπει να διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Η ημερομηνία λήξης για οποιοδήποτε από τα δύο μέγεθη είναι ένα έτος μετά το άνοιγμα και τρία έτη εάν δεν έχει ανοιχτεί.

 Είναι το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner ασφαλές για χρήση στις κάτω βλεφαρίδες μου;

Ως μάρκα που καθοδηγείται από γιατρό, τηρούμε πολύ υψηλά πρότυπα ασφαλείας, οπότε ενώ είναι ασφαλές για χρήση στις κάτω βλεφαρίδες, δεν το συνιστούμε αυτό, καθώς ο εφαρμοστής έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στις άνω βλεφαρίδες.

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner θεωρούνται κατάλληλα για vegan;

Ναι. Και τα δύο προϊόντα είναι κατάλληλα για vegan.

 Τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics περιέχουν parabens;

Δεν υπάρχουν parabens σε κανένα από τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics με εξαίρεση την Iαπωνική RevitaLash® Advanced φόρμουλα, λόγω των προδιαγραφών της χώρας.

Μπορούν οι άνδρες να χρησιμοποιήσουν το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner βελτιώνει την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Μπορούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Η ασφάλεια του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές δοκιμές ότι είναι ασφαλές για χρήση μόνο στην περιοχή του δέρματος και των ματιών σε μελέτες ενηλίκων. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν έχει δοκιμαστεί σε παιδιά, επομένως συνιστούμε το προϊόν να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών.

 Είναι το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner oil-free;

Ναι. Και τα δύο προϊόντα είναι χωρίς λάδι/oil-free.

 Είναι το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner χωρίςγλουτένη;

Ναι. Και τα δύο προϊόντα είναι χωρίς γλουτένη.

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner είναι “χωρίς γλουτένη”, ωστόσο και τα δύο περιέχουν Triticum Vulgare, το οποίο είναι φύτρα σιταριού. Πώς είναι δυνατόν αυτό;

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει αποδεκτό πρότυπο FDA για τον προσδιορισμό εάν ένα καλλυντικό προϊόν είναι “χωρίς γλουτένη”. Ως εκ τούτου, δοκιμάσαμε το RevitaLash® Advanced και το RevitaBrow® Advanced σύμφωνα με το πρότυπο του FDA για να καθορίσουμε εάν ένα τρόφιμο είναι “χωρίς γλουτένη”, και στα δύο αποδείχθηκε ότι έχουν επίπεδα γλουτένης πολύ κάτω από το ανιχνεύσιμο όριο. Επιπλέον, το ίδιο το συστατικό πληρεί τα πρότυπα του FDA για τη γλουτένη. Η φύτρα σιταριού είναι ένα λιπαρό οξύ που βρίσκεται σε πολύ μικρές ποσότητες μέσα στο μικρό έμβρυο του φύτρου σιταριού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διύλισης για την απόκτηση φύτρας σίτου, η πρωτεΐνη γλουτένη διασπάται και ως εκ τούτου η διαδικασία μπορεί να αφήσει το προϊόν χωρίς γλουτένη.

 Μπορώ να φορέσω μάσκαρα μετά την εφαρμογή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Βέβαια μπορείτε. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν θα επηρεάσει τη χρήση της μάσκαρα. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το προϊόν πριν εφαρμόσετε μάσκαρα.

 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner μετά από lashlift με κερατίνη;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι ασφαλές για χρήση μετά από θεραπεία lashlift με κερατίνη. Θα πρέπει να περιμένετε δύο ημέρες μετά τη θεραπεία για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, ωστόσο σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε πρώτα τον lash artist των βλεφαρίδων σας για να είστε σίγουροι.

 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner με ψεύτικες βλεφαρίδες ή extension βλεφαρίδων;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι ασφαλές για χρήση με extension βλεφαρίδων ή ψεύτικες βλεφαρίδες και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς των φυσικών βλεφαρίδων σας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση των επιβλαβών επιπτώσεων που παρατηρούνται συχνά με την παρατεταμένη χρήση extension των βλεφαρίδων.

 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner ή το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner με μόνιμο μακιγιάζ και ημι-μόνιμο μακιγιάζ;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner δεν επηρεάζουν το μόνιμο ή ημι-μόνιμο μακιγιάζ σας. Εάν μόλις πρόσφατα ολοκληρώσατε τη θεραπεία σας, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει θεραπευτεί πλήρως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα δύο προϊόντα.

 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner με φακούς επαφής;

Ναι. Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν μπαίνει στο μάτι και είναι ασφαλές για χρήση με φακούς επαφής. Εάν κάποιο προϊόν εισέλθει στο μάτι σας, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε και να ξεπλύνετε προσεκτικά τον φακό επαφής σας και να ξεπλύνετε την περιοχή των ματιών σας με νερό.

 Μπορώ να χρησιμοποιώ το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner εναλλάξ;

Όχι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει σχεδιαστεί για χρήση σε βλεφαρίδες, ενώ το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner είναι σχεδιασμένο για χρήση σε φρύδια. Το καθένα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο εφαρμοστή για να επιτρέπει την εφαρμογή ακριβείας στην περιοχή όπου προορίζεται το καθένα.

 Τι γίνεται αν βρω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner ή το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner προς πώληση σε άλλες ιστοσελίδες;

Εάν το προϊόν αγοραστεί από οποιονδήποτε μη εξουσιοδοτημένο ιστότοπο ή μεταπωλητή, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ακεραιότητα ή την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner εάν έχω ευαίσθητο δέρμα;

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει σχεδιαστεί προσεκτικά από οφθαλμίατρο και έχει δοκιμαστεί από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια για να επιβεβαιώσει ότι είναι ασφαλές και μη ερεθιστικό. Ωστόσο, όπως και με οποιοδήποτε καλλυντικό, μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Προκειμένου να μειώσετε την πιθανότητα ερεθισμού, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε πρόσθετα προϊόντα ομορφιάς. Μην κάνετε υπερβολές.

Έχουν υπάρξει αλλαγές στη σύνθεση του RevitaLash® Eyelash Conditioner;

Τον Ιούνιο του 2011, λανσάραμε το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και η σύνθεση δεν έχει αλλάξει από τότε.

 Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner περιέχει κάποιο συστατικόφαρμάκου“;

Όχι. Όλα τα συστατικά στο RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι καλλυντικά συστατικά που έχουν συμπεριληφθεί για να εξυπηρετήσουν έναν καλλυντικό σκοπό.

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner περιέχει ορμόνες;

Όχι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν περιέχει ορμόνες.

 Τα RevitaLash® Cosmetics κάνουν δοκιμές σε ζώα;

Οι δοκιμές ασφαλείας που διεξάγονται από την εταιρεία μας ΔΕΝ περιλαμβάνουν δοκιμές σε ζώα και η παραγωγή όλων των προϊόντων RevitaLash® Cosmetics είναι “cruelty-free “.

Είναι τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics ασφαλή στη χρήση από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες ή από ασθενείς σε χημειοθεραπεία;

Η ασφάλεια των προϊόντων μας έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές μελέτες που διεξάγονται από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει αποδειχθεί σε αυτές τις δοκιμές ότι είναι ασφαλές για το δέρμα και τα μάτια σε μελέτες ενηλίκων. Με βάση την επιστημονική βιβλιογραφία και την κλινική εμπειρία, ο ανεξάρτητος ειδικός οφθαλμίατρος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το RevitaLash® Advanced δεν είναι επικίνδυνο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού ή αν υποβάλλεστε σε χημειοθεραπεία. Με βάση αυτό, εάν είστε έγκυος ή υποβάλλεστε σε οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία και έχετε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Το προϊόν RevitaLash® Advanced έχει παρενέργειες;

Το RevitaLash® Advanced αναπτύχθηκε από οφθαλμίατρο και δοκιμάστηκε από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια για να επιβεβαιώσει ότι είναι ασφαλές και μη ερεθιστικό όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. Ωστόσο, όπως και με οποιοδήποτε καλλυντικό, μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Οι καταναλωτές θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι διαβάζουν την ετικέτα και πως χρησιμοποιούν το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες.

Έχετε αλλάξει η φόρμουλα στο RevitaBrow® Advanced;

Όχι.

 Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το RevitaLash® Advanced και το RevitaBrow® Advanced σε γκρι ή άσπρες βλεφαρίδες και φρύδια που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος;

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner δεν πρέπει να επηρεάζουν την απόχρωσητων φρυδιών ή των βλεφαρίδων. Εάν έχετε ανησυχίες, συμβουλευτείτε τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να δείτε αποτελέσματα με το RevitaBrow® Advanced;

Ενώ κάθε άτομο είναι διαφορετικό, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι παρατηρούν άμεσα πιο όμορφα φρύδια. Σύμφωνα με ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών, το 96% των χρηστών που χρησιμοποίησαν το RevitaBrow® Advanced παρατήρησε βελτιωμένη εμφάνιση φρυδιών σε 8 εβδομάδες. Για καλύτερα αποτελέσματα παρακαλώ χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τι γίνεται αν διακόψω τη χρήση του RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner;

Εάν διακόψετε τη χρήση του RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, τα φρύδια σας θα επιστρέψουν σταδιακά στην αρχική τους εμφάνιση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner με μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Ναι. Το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner δεν πρέπει να επηρεάζει το μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ σας. Εάν μόλις πρόσφατα ολοκληρώσατε τη θεραπεία σας, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει θεραπευτεί πλήρως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση.

DoubleEnded Volume Set

 Για ποιον έχει οριστεί το DoubleEnded Volume Set;

Το Double-Ended Volume Set είναι για όποιον θέλει πανέμορφες, υγιείς βλεφαρίδες! Αυτό το ευέλικτο προϊόν είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά απευθύνεται και σε σοβαρούς makeup artist.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Volumizing Primer από μόνο του;

Βέβαια μπορείτε. Η βαθιά απόχρωση indigo του Volumizing Primer είναι φανταστική από μόνη της, επιτρέποντας πολλαπλά look.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το DoubleEnded Volume Set με extensions  βλεφαρίδων;

Η φόρμουλα του Double-Ended Volume Set δεν περιέχει λάδι, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κόλλα στα extensions βλεφαρίδων, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εφαρμογή και η αφαίρεση αυτών των προϊόντων δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τα extensions με άλλους τρόπους.

Το DoubleEnded Volume Set περιέχει φοινικέλαιο από υπεύθυνες πηγές;

Το Double-Ended Volume Set είναι χωρίς λάδι και περιέχει κάποια ίχνη υπεύθυνα παραγόμενης γλυκερίνης που προέρχεται από φοίνικες.

Πόσο διαρκεί το Double-Ended Volume Set;

Περίπου 3 μήνες όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Είναι αδιάβροχο το Double-Ended Volume Set;

Οι φόρμουλες μας είναι ανθεκτικές στο νερό, αλλά όχι αδιάβροχες, για να αποτρέψουν την επιθετική αφαίρεση μακιγιάζ που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις βλεφαρίδες.

Το DoubleEnded Volume Set περιέχει συστατικά που ενισχύουν τις βλεφαρίδες όπως το RevitaLash® Advanced;

Το RevitaLash® Advanced είναι ένα καλλυντικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τη συνολική υγεία και εμφάνιση των βλεφαρίδων. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο με την κατοχυρωμένη τεχνολογία μας, BioPeptin Complex®, για να ενισχύσει και να βελτιώσει την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων σας, κάνοντάς τες να φαίνονται πανέμορφες και πλούσιες.  Το Double-Ended Volume Set περιέχει μερικά κοινά συστατικά με το RevitaLash® Advanced (όπως πεπτίδια & Βιοτίνη), δεν περιλαμβάνει όμως το BioPeptin Complex®.

Defining Liner

Πώς ακονίζω το μολύβι;

Το Defining Liner περιλαμβάνει ενσωματωμένη ξύστρα στο άλλο άκρο του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μπορεί το eyeliner να χρησιμοποιηθεί στο κάτω μέρος των ματιών σας ή στην υγρή γραμμή;

Ναι, είναι πλήρως προσαρμόσιμο.

Είναι αδιάβροχο το Defining EyeLiner;

Η σύνθεσή μας είναι ανθεκτική στο νερό, αλλά όχι αδιάβροχη, προκειμένου να αποφευχθεί η επιθετική αφαίρεση μακιγιάζ που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις βλεφαρίδες.

HiDef Brow Pencil

Γιατί υπάρχουν μόνο 3 αποχρώσεις του Hi-Def Brow Pencil;

Αυτά τα χρώματα επιλέχθηκαν ειδικά επειδή είναι εξαιρετικά ευέλικτα και λειτουργούν με ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων του δέρματος και των μαλλιών, καθιστώντας ευκολότερη την επιλογή της σωστής απόχρωσής σας. Είτε έχετε ανοικτά ή σκούρα μαλλιά, είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα μαλακό ή καθορισμένο φρύδι, οι 3 αποχρώσεις λειτουργούν για τους περισσότερους και προσφέρουν πλήρη προσαρμογή.

Πώς μπορώ να ξέρω ποια απόχρωση HiDef Brow Pencil μου ταιριάζει;

Soft Brown – Για ξανθά έως ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά, με ζεστούς ή ψυχρούς τόνους.

Cool Brown – Για μεσαία έως σκούρα μαλλιά με ψυχρούς /σταχτί τόνους.

Warm Brown – Για μεσαία έως σκούρα μαλλιά με θερμούς/χρυσούς τόνους.

 Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το HiDef Brow Pencil σε συνδυασμό με το Hi-Def Brow Gel;

Εφαρμόστε πρώτα το Hi-Def Brow Pencil και στη συνέχεια κλειδώστε την εμφάνισή σας με το Hi-Def Brow Gel.

HiDef Brow Gel

Χρησιμοποιώ το HiDef Brow Gel πριν ή μετά την εφαρμογή ενός μολυβιού φρυδιών;

Το Hi-Def Brow Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ή αφού εφαρμόσετε μολύβι φρυδιών για να ορίσετε και να κλειδώσετε την εμφάνισή σας.

Είναι το HiDef Brow Gel αδιάβροχο;

Όχι – αλλά έχει μεγάλη δύναμη παραμονής. Προτιμούμε να μείνουμε μακριά από αδιάβροχα καλλυντικά, καθώς η διαδικασία αφαίρεσης μπορεί να βλάψει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Είναι το HiDef Brow Gel καλό για τα φρύδια σας;

Είναι! Η φόρμουλα διαθέτει Πεπτίδια και Β-γλυκάνη από Βρώμη για να βοηθήσει στην ενίσχυση, την θρέψη και να ενισχύσει την εμφάνιση των φρυδιών, καθιστώντας το το τέλειο προϊόν για χρήση μαζί με το RevitaBrow® Advanced.

Είναι το Hi-Def Brow Gel σε απόχρωση Clear στην ίδια φόρμουλα με τις άλλες αποχρώσεις;

Η φόρμουλα στο Hi-Def Brow Gel στην απόχρωση Clear είναι διαφορετική από τις άλλες αποχρώσεις μας, για να είμαστε σαφείς έπρεπε να αφαιρέσουμε τις χρωστικές που χρησιμοποιούνται στις αποχρώσεις μας. Το Hi-Def Brow Gel σε απόχρωση clear περιέχει Πεπτίδια και Β-γλυκάνη από Βρώμη για να βοηθήσει στην ενίσχυση, την θρέψη και να ενισχύσει την εμφάνιση των φρυδιών ακριβώς όπως οι άλλες αποχρώσεις μας.

Micellar Water Lash Wash

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Micellar Water Lash Wash με καθαριστικό προσώπου;

Ναι – συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πρώτα το καθαριστικό του προσώπου σας και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το Micellar Water Lash Wash να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα βρωμιάς, λιπαρότητας και ακαθαρσίες.

Μπορεί το Micellar Water Lash Wash να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει το αδιάβροχο μακιγιάζ;

Στην RevitaLash Cosmetics, προτιμούμε να μείνουμε μακριά από αδιάβροχα καλλυντικά, καθώς η διαδικασία αφαίρεσης μπορεί να βλάψει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Πρόκειται για μια απαλή και αποτελεσματική φόρμουλα νερού micellar που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί τις ακαθαρσίες, να απομακρύνει τη βρωμιά, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ χωρίς να στεγνώνει το δέρμα, οι βλεφαρίδες, τα φρύδια και τα βλέφαρα να μένουν καθαρά, μαλακά και ενυδατωμένα. Παρέχει λύσεις για: ευαίσθητα μάτια, γρήγορο καθάρισμα για θαμπές, αδύναμες βλεφαρίδες ή φρύδια, κουρασμένα μάτια και extensions βλεφαρίδων. Το Micellar Water Lash Wash δεν είναι σχεδιασμένο για χρήση με αδιάβροχο μακιγιάζ.

Μπορεί το Micellar Water Lash Wash να χρησιμοποιηθεί με extensions βλεφαρίδων;

Ναι! Το Micellar Water Lash Wash δεν περιέχει λάδι και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό extensions βλεφαρίδων. Σας συνιστούμε να ψεκάζετε απευθείας σε κλειστό μάτι, να κάνετε ελαφρύ μασάζ κατά μήκος των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των βλεφάρων και να σκουπίζετε απαλά.

AquaBlur Hydrating Eye Gel & Primer

Μπορώ να εφαρμόσω το AQUABLUR® σε ολόκληρο το πρόσωπό μου;

Το AquaBlur® σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται ειδικά στην περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων βλεφαρίδων, φρυδιών και βλεφάρων. Το AquaBlur® δεν έχει δοκιμαστεί για χρήση σε όλο το πρόσωπο, ωστόσο, πολλοί πελάτες αναφέρουν ότι αγαπούν το αποτέλεσμα και στο πλήρες πρόσωπο.

Τι είναι το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer;

Το AQUABLUR® είναι ένα απλό, απαλό και αποτελεσματικό ενυδατικό τζελ ματιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς μακιγιάζ για να ενυδατώσει, να προστατεύσει και να εξομαλύνει την περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την υγεία των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Το AQUABLUR® είναι μια oil-free φόρμουλα πλούσια σε βιταμίνες και σε αντιοξειδωτικά.

Τι κάνει το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer;

Το AQUABLUR® είναι ένα ελαφρύ τζελ ματιών που ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα εξομαλύνει το δέρμα, θολώνει τις ατέλειες και δημιουργεί τα τέλεια θεμέλια για εφαρμογή μακιγιάζ κάτω από τα μάτια, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Ποιος είναι ο κύριος πελάτης για το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer;

Είναι τα άτομα που παρατηρούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, καθώς και οποιοσδήποτε με θαμπές ή ξηρές βλεφαρίδες, φρύδια και δέρμα ή δέρμα με ανομοιόμορφη υφή.

Πώς το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer προστατεύει το δέρμα μου;

Το AQUABLUR® είναι τόσο προληπτικό όσο και διορθωτικό προϊόν και προστατεύει το δέρμα, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια με ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Πώς διαφέρει το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer από άλλα με βάση τη σιλικόνη;

Η βάση του AQUABLUR® είναι ένας συνδυασμός σιλικόνης και νερού και η σιλικόνη είναι μόνο ένα από τα συστατικά που δημιουργούν αυτό το επιθυμητό ομαλό τελείωμα. Στο AQUABLUR®, είναι ο συνδυασμός των συστατικών που δημιουργεί τα οφέλη στο προϊόν. Τα συστατικά στο AQUABLUR® βοηθούν στην ενυδάτωση και την προσθήκη υγρασίας στο δέρμα, το οποίο με τη σειρά του γεμίζει και προσθέτει λάμψη, θολώνει τις ατέλειες. Αυτό το προϊόν προετοιμάζει αποτελεσματικά το δέρμα για την εφαρμογή μακιγιάζ, το οποίο είναι διαφορετικό από ένα καλλυντικό primer που “γεμίζει τα κενά” είτε με μεγάλες ποσότητες σιλικόνης είτε με συστατικά που διαχέουν το φως.

Θα πρέπει το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer να αντικαταστήσει την αντιγηραντική κρέμα ματιών μου;

Το AQUABLUR® είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Το κάνει αυτό θολώνοντας τις ατέλειες και βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση των λεπτότερων γραμμών. Για βαθύτερες, πιο αξιοσημείωτες γραμμές και ρυτίδες, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το AQUABLUR® το πρωί και την αντιγηραντική κρέμα ματιών σας τη νύχτα.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer;

Εφαρμόστε μισή αντλία του προϊόντος πρωί και βράδυ (2x ημερησίως). Απλώστε απαλά πάνω από κλειστό μάτι, συμπεριλαμβανομένων βλεφαρίδων, φρυδιών, βλεφάρων και περιγράμματος. Μόλις απορροφηθεί πλήρως το προϊόν, ακολουθήστε με την περιποίηση της επιδερμίδας και την εφαρμογή μακιγιάζ.

Είναι το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer χωρίς parabens και φθαλικές ενώσεις;

Ναι.

Είναι το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer χωρίς άρωμα;

Ναι.

Είναι το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer χωρίς γλουτένη και κατάλληλο για vegan;

Ναι.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer εάν χρησιμοποιώ extensions βλεφαρίδων;

Ναι. Αυτό το προϊόν είναι oil-free και ασφαλές για χρήση με extensions βλεφαρίδων.

Θα βοηθήσει το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer εάν αντιμετώπίζω συχνά πρήξιμο στην περιοχή των ματιών;

Ναι. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν παρατηρήσει ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί καλά για να βοηθήσει να καταπραΰνει το πρήξιμο και τη φλεγμονή.

Μπορούν οι άνδρες να χρησιμοποιήσουν το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer;

Ναι. Αυτό είναι ένα προϊόν unisex.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά του AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer;

Ενώ υπάρχουν πολλά εξαιρετικά και αποτελεσματικά συστατικά στο AQUABLUR®, τα πιο βασικά συστατικά είναι το Υαλουρονικό Οξύ, το Ένζυμο Μαύρου Τσαγιού (Kombucha) και τα Φαιοφύκη (SeaKelp).

Πώς λειτουργεί το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer σε ευαίσθητους τύπους δέρματος;

Το AQUABLUR® είναι υποαλλεργικό και λειτουργεί πολύ καλά για κάποιον με πιο ευαίσθητο δέρμα καθώς περιέχει πολύ απαλά συστατικά.

Γιατί δεν συνιστάται το AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer για πιο προχωρημένα σημάδια γήρανσης;

Ο στοχευμένος πελάτης για το AQUABLUR® είναι κάποιος που παρατηρεί τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η ελαφριά υφή και τα συστατικά έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για την ενυδάτωση και την απαλότητα των λεπτών γραμμών σε αντίθεση με τις βαθύτερες, πιο σημαντικές γραμμές και ρυτίδες.

Precision Tweezers

Μπορώ να απολυμάνω το τσιμπιδάκι μου;Ναί! Συνιστούμε να απολυμάνετε το τσιμπιδάκι σας με οινόπνευμα και ένα βαμβάκι, στη συνέχεια να ξεπλύνετε και να στεγνώσετε καλά.

Στο κομμωτήριό μου κάνουμε απολύμανση με Barbicide®, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να απολυμάνω τα τσιμπιδάκια RLC;

Ναι.

Πώς λειτουργεί η 2ετής εγγύηση;

Η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα στα υλικά ή στην κατασκευή του RevitaLash Cosmetics Precision Tweezers, που ισχύει για δύο χρόνια μετά την ημερομηνία αγοράς σας. Η RevitaLash Cosmetics θα σας προσφέρει ένα ανταλλακτικό τσιμπιδάκι ακριβείας με έκπτωση 50% στην τιμή που πληρώσατε για το αρχικό σας, καθώς και δωρεάν έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης.Για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση, απλώς προσκομίστε την απόδειξη αγοράς. Ένα αντίγραφο της Διετής Περιορισμένης Εγγύησης για αυτό το προϊόν διατίθεται επικοινωνώντας μαζί μας στο ….

 Πού κατασκευάζονται τα τσιμπιδάκια;

Τα τσιμπιδάκια μας κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Signature Eyelash Curler

Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το μαξιλαράκι του ψαλιδιού βλεφαρίδων; Αυτό εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το ψαλίδι σας, αλλά μόλις αρχίσετε να παρατηρείτε φθορά, σας συνιστούμε να αλλάξετε το παλιό σας μαξιλαράκι με ένα νέο. Κατά μέσο όρο με καθημερινή χρήση, αυτό είναι μεταξύ 3-5 μηνών.

Χρησιμοποιώ το ψαλίδι βλεφαρίδων πριν ή μετά την εφαρμογή της μάσκαρα; Χρησιμοποιείτε πάντα το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πριν από τη μάσκαρα, καθώς η χρήση του μετά μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις βλεφαρίδες σας.

Εάν το RevitaLash® Advanced έχει το πατενταρισμένο CurlEffect, γιατί χρειάζομαι ένα ψαλίδι βλεφαρίδων;Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι μετά τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, οι βλεφαρίδες τους δείχνουν σημαντικά μεγαλύτερη καμπύλη. Αν κάποιος επιθυμεί μια πιο εμφανή καμπύλη, μπορεί να χρησιμοποιεί και το ψαλίδι.

 

Volume Enhancing Foam

 

Πώς λειτουργεί ο Volume Enhancing Foam;

Το Volume Enhancing Foam διαθέτει την αποδεδειγμένη δύναμη της επιστήμης της RevitaLash για τα μαλλιά. Μια μοναδική συνταγή συστατικών που ονομάζεται BioPeptin Complex® είναι το ιδιόκτητο μείγμα λιπιδίων, πεπτιδίων, βιοτίνης και πανθενόλης. Η βιοτίνη, γνωστή και ως βιταμίνη Β7, συμβάλλει στην παραγωγή υγιών μαλλιών και νυχιών παρέχοντας απαραίτητα συστατικά στη διαδικασία ενίσχυσης της τρίχας. Η πανθενόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Β5, βοηθά στη λεία εμφάνιση και την ενδυνάμωση των μαλλιών.  Αυτός ο πλούσιος συνδυασμός βιταμινών Β, μαζί με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, δυναμώνουν τα μαλλιά και μειώνουν την θραύση και το σπάσιμο, με αποτέλεσμα πιο δυνατά και υγιή μαλλιά. Το Volume Enhancing Foam βελτιώνει την ελαστικότητα των μαλλιών και βοηθά επίσης στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής!

Σε τι διαφέρει αυτό το προϊόν από παρόμοια προϊόντα στην αγορά;

Πρώτον, αυτό το προϊόν είναι μια φόρμουλα που αναπτύχθηκε από Ιατρό και βασίζεται σε πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στη σύνθεση. Επιπλέον, το Volume Enhancing Foam έχει μετονομαστεί με το όνομα RevitaLash® Cosmetics για να δανειστεί αποτελεσματικά από την ισχυρή, καθιερωμένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας του. Οι καταναλωτές γνωρίζουν ότι το όνομα RevitaLash είναι συνώνυμο με τα εξαιρετικά αποτελέσματα, επομένως είναι εύκολο για τους καταναλωτές να συνδέσουν την απόδοση της σειράς μας για τα μαλλιά με τα προϊόντα μας για βλεφαρίδες και φρύδια, κάνοντας την απόφαση αγοράς άμεση!

Σε ποιον απευθύνεται το Volume Enhancing Foam;

Το Volume Enhancing Foam ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών που τους απασχολούν τα λεπτά, αραιά ή αδύναμα μαλλιά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Volume Enhancing Foam με άλλα προϊόντα μαλλιών;

Το Volume Enhancing Foam περιέχει σκληρά καθαριστικά ή θειικά άλατα;

Όχι. Το προϊόν είναι πολύ απαλό και δεν περιέχει σκληρά καθαριστικά ή θειικά άλατα.

Κι αν βάψω τα μαλλιά μου;

Το Volume Enhancing Foam είναι ασφαλές για τα χρώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε βαμμένα ή επεξεργασμένα μαλλιά.

 

Γιατί αυτό το προϊόν είναι πιο ακριβό από την αρχική έκδοση;

Το νέο Volume Enhancing Foamπεριέχει επιπλέον 9 mL προϊόντος και 33% περισσότερο BioPeptin Complex®… άρα είναι μεγαλύτερο και πιο ενισχυμένο! Διαθέτει επίσης νέα premium συσκευασία και είναι πλέον συνώνυμο με το γνωστό όνομα RevitaLash Cosmetics για να βοηθήσει στις πωλήσεις.

Τι κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό;

Το RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam είναι ένα δυναμικό προϊόν με συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως και οι φημισμένες μας συνθέσεις για βλεφαρίδες και φρύδια. Ο συνδυασμός του μοναδικού μείγματος συστατικών μας, καθώς και της ποιοτικής απόδοσης, το καθιστά απαραίτητο συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε ρουτίνα μαλλιών. Επιπλέον, αυτό το προϊόν έχει δοκιμαστεί αυστηρά και είμαστε βέβαιοι για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του.

Δεν μου αρέσουν τα βαριά προϊόντα μαλλιών. Το Volume Enhancing Foam Θα βαρύνει τα μαλλιά μου;

Όχι. Η φόρμουλα είναι ένας ελαφρύς, εύχρηστος αφρός που προσθέτει λάμψη και δεν αφήνει βαριά αίσθηση.

Τι γίνεται αν τα μαλλιά μου δεν έχουν αραιώσει ακόμα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν αν χρειάζομαι απλώς όγκο;

Ναί. Το RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam λειτουργεί υπέροχα ως ογκοποιητής μαλλιών και είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο πρόγραμμα styling των μαλλιών σας.

Πόσο διαρκεί το Volume Enhancing Foam;

Περίπου 3,5 μήνες όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Volume Enhancing Foam – Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δείτε αποτελέσματα;

Αν και τα αποτελέσματα θα διαφέρουν, πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν μια διαφορά στα μαλλιά τους άμεσα. Σε μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών διάρκειας 8 εβδομάδων, το 94% των καταναλωτών που χρησιμοποιούσαν το Volume Enhancing Foam παρουσίασαν πιο υγιή και πιο γεμάτα μαλλιά.

 

Hair Collection

Θα έχουν το σαμπουάν και το conditioner στα μαλλιά μου τα ίδια αποτελέσματα με το RevitaLash® Advanced στις βλεφαρίδες μου;

Το σαμπουάν και το conditioner είναι φόρμουλες με φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε θεραπευτικά συστατικά όπως η Πρωτεΐνη Λιναριού, τα Φύλλα Μουσμουλιάς, το Ginseng και το Έλαιο από σπόρους Jojoba, που ενισχύουν το θύλακα της τρίχας και βελτιώνουν το πάχος της. Επειδή είναι φόρμουλες που ξεβγάζονται, δεν διαθέτουν το αποκλειστικό μας BioPeptin Complex® που βρίσκεται στον Volume Enhance Foam, ωστόσο, τόσο το σαμπουάν όσο και το conditioner έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν παράλληλα με τον αφρό, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά ώστε να τα αισθάνεστε πιο γεμάτα, να δείχνουν πιο πυκνά και να αποδίδουν καλύτερα.

Το Thickening Shampoo και το Thickening Conditioner βοηθούν στην τριχόπτωση;

Το σαμπουάν και το conditioner σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν παράλληλα με το Volume Enhancing Foam, με εξειδικευμένα συστατικά για τη βελτιστοποίηση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής για την ενίσχυση των μαλλιών, ενώ παράλληλα προστατεύουν από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και βελτιώνουν το πάχος του στελέχους της τρίχας. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται για να τα αισθάνεστε πιο γεμάτα, να δείχνουν πιο πυκνά και να έχουν καλύτερη απόδοση.

Έχουν τοThickening Shampoo και το Thickening Conditioner τις ίδιες συνθέσεις με τα πρωτότυπα;

Όχι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι έχουμε μια νέα και βελτιωμένη Hair Collection! Η αναμόρφωση της Hair Collection μας είναι διαθέσιμη τώρα και έχουμε αφαιρέσει όλα τα περιττά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των χρωστικών, με αποτέλεσμα μια crystal-clear εμπειρία. Το σαμπουάν, το conditioner και το Volumizing Hair Foam διαθέτουν το ίδιο νέο, φρέσκο ​​και καθαρό άρωμα. Το σαμπουάν και το conditioner προσφέρουν επίσης μια νέα, δυναμωτική, αίσθηση στο τριχωτό της κεφαλής όταν εφαρμόζετε και η φόρμουλα είναι πλέον κατάλληλη για vegan!

Το σαμπουάν και το conditioner περιέχουν θειϊκά απορρυπαντικά; Όχι, το σαμπουάν και το conditioner δεν περιέχουν θειϊκά απορρυπαντικά, parabens ή φθαλικές ενώσεις.