ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε ερωτήσεις που δεν απαντώνται παρακάτω;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γενικά

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη σειρά προϊόντων RevitaLash® Cosmetics. Από την ίδρυσή της το 2006, η RevitaLash® Cosmetics έχει προσθέσει αρκετά νέα και συναρπαστικά προϊόντα στη σειρά καινοτόμων καλλυντικών της, όπως το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, το Hi-Def Brow Gel, το Micellar Water Lash Wash, το Double-Ended Volume Set, το AquaBlur®, το Hi-Def Brow Pencil, το Defining Liner Eyeliner και πολλά άλλα.

Ποια είναι η RevitaLash® Cosmetics;

Η RevitaLash® Cosmetics ιδρύθηκε το 2006 από τον διάσημο οφθαλμίατρο Dr. Michael Brinkenhoff, ο οποίος δημιούργησε το αρχικό eye lash conditioner από την επιθυμία να βοηθήσει τη σύζυγό του Gayle να αισθανθεί όμορφη κατά τη διάρκεια του θαρραλέου αγώνα της κατά του καρκίνου του μαστού. Το brand ξεκίνησε με ένα εμβληματικό lash conditioner και από τότε έχουμε αναπτύξει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά και το εσωτερικό πνεύμα όλων των γυναικών. Είμαστε η πρώτη, και συνεχίζουμε να είμαστε, η κορυφαία σειρά προϊόντων ενίσχυσης της ομορφιάς των βλεφαρίδων και των φρυδιών, και παραμένουμε το ΜΟΝΟ brand του είδους του που αναπτύχθηκε από έναν οφθαλμίατρο.

Τι κάνει η RevitaLash® Cosmetics για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή;

Η ασφάλεια, η υπεύθυνη παρασκευή και η ικανοποίηση των καταναλωτών είναι οι πυλώνες του τμήματος ανάπτυξης των προϊόντων μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους χημικούς της βιομηχανίας των καλλυντικών για να διασφαλίσουμε άριστες συνθέσεις και επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα διαθέσιμα συστατικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια. Τα νέα προϊόντα RevitaLash Cosmetics εξετάζονται από ειδικούς όπως δερματολόγους ή/και οφθαλμιάτρους και υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους. Επιπλέον, τα προϊόντα δοκιμάζονται μέσω έρευνας καταναλωτών για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στον καταναλωτή. Ξεχωρίζουμε στη βιομηχανία ομορφιάς γιατί δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν για 2-4 χρόνια πριν το φέρουμε στην αγορά. Δεν χωράει βιασύνη όταν στοχεύεις στην ασφάλεια και την τελειότητα.

Τι δοκιμές κάνει η RevitaLash® Cosmetics για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή;

Τα προϊόντα RevitaLash Cosmetics υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας που στη συνέχεια εξετάζονται περαιτέρω από οφθαλμίατρους ή/και δερματολόγους. Ξεπερνάμε τις τυπικές δοκιμές που συνηθίζονται στον κλάδο μας ώστε να βεβαιωθούμε για την ασφάλεια των προϊόντων για το δέρμα και να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ματιών. Για παράδειγμα, οι οροί βλεφαρίδων μας υποβάλλονται στις ακόλουθες δοκιμές προτού τους παρουσιάσουμε στην αγορά:

 1. Εσωτερική δοκιμή προϊόντος πριν από την τελική σύνθεση
 2. Έλεγχος οφθαλμικής ασφάλειας
 3. Δοκιμή οφθαλμικής ευαισθητοποίησης
 4. Δοκιμή ευαισθητοποίησης δέρματος
 5. Δοκιμή σταθερότητας
 6. Δοκιμή συντηρητικής (αντιμικροβιακής) αποτελεσματικότητας σε πολλαπλά πρότυπα φαρμακοποιίας
 7. Εξωτερικός έλεγχος προϊόντων καταναλωτή / συγκριτική αξιολόγηση για επικύρωση απόδοσης προϊόντος από τρίτους
Τι γίνεται αν βρω προϊόντα RevitaLash® Cosmetics προς πώληση σε ιστοσελίδες εκτός από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές;

Εάν το προϊόν αγοράζεται από οποιονδήποτε μη εξουσιοδοτημένο ιστότοπο ή από μη εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ακεραιότητα ή την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Πώς μπορώ να προσδιορίσω την ημερομηνία λήξης ενός προϊόντος;

Για μη ανοιγμένα προϊόντα:

Όλα τα καλλυντικά προϊόντα RevitaLash® έχουν διάρκεια ζωής 36 μηνών. Για να προσδιορίσετε την ημερομηνία κατασκευής του προϊόντος, ανατρέξτε παρακάτω στον οδηγό σχετικά με τον τρόπο ανάγνωσης της μορφής Day Lot Key Code Format. Το προϊόν λήγει 36 μήνες μετά από αυτήν την ημερομηνία:

 • 1ο Ψηφίο – Γράμμα = Εσωτερική αναφορά της εταιρείας
 • 2ο & 3ο Ψηφίο – Αριθμός = Τελευταία 2 ψηφία του έτους κατασκευής π.χ. για 2010 θα δείτε X
 • 4ο Ψηφίο – Γράμμα = Μήνας – π.χ. E για το μήνα Μάιο X 10E.
  • A – Ιανουάριος
  • B – Φεβρουάριος
  • C – Μάρτιος
  • D – Απρίλιος
  • E – Μάιος
  • F – Ιούνιος
  • G – Ιούλιος
  • H – Αύγουστος
  • I – Σεπτέμβριος
  • J – Οκτώβριος
  • K – Νοέμβριος
  • L – Δεκέμβριος
 • 5ο και 6ο Ψηφίο – Αριθμός – 2 ψηφία για το τέλος του μήνα που συσκευάστηκε το προϊόν π.χ. για τη 13η μέρα θα το δείτε γραμμένο use X 10E

Για ανοιγμένα προϊόντα:

Ανατρέξτε στη συσκευασία χαρτοκιβωτίου μονάδας για το σύμβολο Περίοδος Μετά Το Άνοιγμα (ΠΜA). Αυτό δείχνει τον αριθμό των μηνών που πρέπει να απορριφθεί το προϊόν μετά το άνοιγμά του.

Είναι όλα τα RevitaLash® Cosmetic προϊόντα unisex;

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι unisex.

Τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics περιέχουν parabens;

Δεν υπάρχουν parabens σε κανένα από τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics με εξαίρεση την Iαπωνική RevitaLash® Advanced φόρμουλα, λόγω των προδιαγραφών της χώρας.

Τα RevitaLash® Cosmetics κάνουν δοκιμές σε ζώα;

Οι δοκιμές ασφαλείας που διεξάγονται από την εταιρεία μας ΔΕΝ περιλαμβάνουν δοκιμές σε ζώα και η παραγωγή όλων των προϊόντων RevitaLash® Cosmetics είναι “cruelty-free”.

Είναι όλα τα RevitaLash® Cosmetics προϊόντα vegan-friendly;

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι vegan-friendly.

Είναι όλα τα RevitaLash® Cosmetics προϊόντα χωρίς γλουτένη;

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι χωρίς γλουτένη.

Είναι όλα τα RevitaLash® Cosmetics προϊόντα oil–free;

Ναι, με εξαίρεση το Hi-Def Brow Gel όλα τα προϊόντα μας είναι oil-free.

Είναι τα προϊόντα RevitaLash® Cosmetics ασφαλή για χρήση από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες ή για όσους υποβάλλονται σε ιατρική θεραπεία;

Η ασφάλεια των προϊόντων μας έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές μελέτες που διεξήχθησαν από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια. Τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί σε αυτές τις δοκιμές ότι είναι ασφαλή για τα μαλλιά και το δέρμα στα ενήλικα άτομα που συμμετείχαν στις μελέτες. Παρόλα αυτά, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή υποβάλλεστε σε οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία και έχετε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ποια RevitaLash® Cosmetics καλλυντικά προϊόντα περιέχουν την τεχνολογία BioPeptin Complex®;

Κάθε προϊόν RevitaLash® Advanced έχει σχεδιαστεί μοναδικά με γνώμονα διαφορετικούς καταναλωτές, πελάτες και περιβάλλοντα λιανικής. Ενώ και οι δύο συνθέσεις RevitaLash® Advanced περιέχουν το BioPeptin Complex®, κάθε φόρμουλα περιέχει επίσης το δικό της μείγμα συστατικών και συγκεκριμένες τεχνολογίες μοναδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν άριστα αποτελέσματα στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ακεραιότητα της φόρμουλας.

Επιπλέον, το BioPeptin Complex® βρίσκεται στο RevitaBrow Advanced και στο Volume Enhancing Foam.

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner&

RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner

 

Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners είναι σχεδιασμένα από ιατρό;

Ναι! Και τα δύο eyelash conditioners (και το eyebrow conditioner) έχουν σχεδιαστεί από οφθαλμίατρο.

Πόσες συσκευασίες RevitaLash® Advanced πωλούνται κάθε λεπτό;

Μια συσκευασία RevitaLash® Advanced πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα, δηλαδή δύο συσκευασίες το λεπτό!

*Με βάση τις πωλήσεις του RevitaLash® Advanced για το 2021, διαιρούμενο με τον αριθμό των δευτερολέπτων σε ένα έτος.

 

Έχουν υπάρξει αλλαγές στη σύνθεση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Τον Ιούνιο του 2011, παρουσιάσαμε το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner στην αγορά και η σύνθεση δεν έχει αλλάξει από τότε. Το 2022, προσθέσαμε μια νέα σύνθεση στη σειρά eyelash conditioner: το RevitaLash® Advanced Sensitive.

Πώς λειτουργεί το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner αναπτύχθηκε από έναν εν ενεργεία οφθαλμίατρο για να βελτιώσει τη συνολική υγεία και εμφάνιση των βλεφαρίδων. Έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με το επιστημονικά προηγμένο BioPeptin Complex®, για να βελτιώσει την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων, κάνοντάς τες να φαίνονται πανέμορφες και ελκυστικές.

Σε τι διαφέρει το RevitaLash® Advanced Sensitive από το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Προσθέσαμε το νεότερο μας lash conditioner στη σειρά conditioner βλεφαρίδων και φρυδιών RevitaLash® Cosmetics που αναπτύχθηκε από οφθαλμίατρο το 2022. Η κύρια διαφορά βρίσκεται στα βασικά συστατικά. Επιλέξαμε συστατικά που είναι γνωστό ότι παρέχουν οφέλη ομορφιάς στις βλεφαρίδες και είναι απαλά και ήπια. Αυτά τα συστατικά επιλέχθηκαν ειδικά γιατους επιρρεπείς σε ερεθισμούς, ευαίσθητους χρήστες μας. Η νεότερη καινοτομία μας, η τεχνολογία Revitasome®, είναι αυτή που διαθέτει ένα φυτικό σύστημα ενθυλάκωσης λιποσωμάτων για να βοηθήσει στη σταθερή, αργή απελευθέρωση των συστατικών στις τρίχες των βλεφαρίδων.Η σύνθεση περιέχει πεπτίδια και αμινοξέα για ενίσχυση και θρέψη των βλεφαρίδων, αλλά περιέχει επίσης συστατικά όπως πρωτεΐνη ρυζιού και αλόη, που είναι γνωστά για την ήπια και απαλή δράση τους στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όπως το RevitaLash® Advanced, έτσι και στο RevitaLash® Advanced Sensitive δεν χρησιμοποιούμε γνωστές ερεθιστικές ουσίες, όπως parabens, φθαλικές ενώσεις, γλουτένη ή λάδι.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για το RevitaLash® Advanced Sensitive;

Το RevitaLash® Advanced Sensitive δημιουργήθηκε ειδικά για όσους έχουν βιώσει ευαισθησία με οποιοδήποτε conditioner ή ορό βλεφαρίδων, συμπεριλαμβανομένου του RevitaLash® Advanced και για όσους έχουν ευαίσθητα μάτια.

 

Γιατί κοστίζει περισσότερο το RevitaLash® Advanced Sensitive από το  RevitaLash® Advanced;

Επειδή πρόκειται για μια εντελώς νέα και μοναδική σύνθεση που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη ανάγκη, το σημείο τιμής αντικατοπτρίζει τη νέα τεχνολογία.

 

Πώς πρέπει να εφαρμόσω τα RevitaLash® Cosmetics Lash Conditioners;

Μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner της προτίμησής σας λίγο πιο μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων, σε καθαρές βλεφαρίδες. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε πρόσθετα προϊόντα ομορφιάς. Για καλύτερα αποτελέσματα, προετοιμάστε την περιοχή των ματιών με το Micellar Water Lash Wash πριν από την εφαρμογή του Eyelash Conditioner για να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια καθαρά, μαλακά και ενυδατωμένα.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ ένα από τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners;

Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή του Eyelash Conditioner της προτίμησής σας σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε πρόσθετα προϊόντα ομορφιάς.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να δείτε αποτελέσματα με το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Ενώ κάθε άτομο είναι διαφορετικό, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι παρατηρούν πιο όμορφες βλεφαρίδες πολύ άμεσα. Σύμφωνα με μελέτη καταναλωτών, το 98% των χρηστών που χρησιμοποιούν το RevitaLash® Advanced εμφάνισαν βελτιωμένη εμφάνιση βλεφαρίδων σε 6 εβδομάδες. Για καλύτερα αποτελέσματα παρακαλούμε να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Έχετε δεδομένα σχετικά με τα αποτελέσματα του RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner;

Έχουμε! Πραγματοποιήσαμε μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών διάρκειας 8 εβδομάδων με 161 συμμετέχοντες. Μερικά από τα αποτελέσματα της έρευνας περιελάμβαναν:

 • 98% βίωσαν πιο υγιείς βλεφαρίδες
 • 96% βίωσε ισχυρότερες, πιο θρεμμένες βλεφαρίδες
 • 97% δεν εμφάνισε ερυθρότητα
 • 93% δεν εμφάνισε ερεθισμό

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας από μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών 8 εβδομάδων σε 161 συμμετέχοντες, όπου σχεδόν το 20% των συμμετεχόντων στη μελέτη είχαν ευαισθησία / ερεθισμό σε άλλους ορούς βλεφαρίδων που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν.

Τι γίνεται αν διακόψω τη χρήση ενός από τα RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioners;

Εάν διακόψετε τη χρήση ενός από τα Eyelash Conditioners, οι βλεφαρίδες σας θα επιστρέψουν σταδιακά στην αρχική τους εμφάνιση.

Τι γίνεται αν ξεχάσω να εφαρμόσω ένα από τα RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioners;

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να εφαρμόζετε το Eyelash Conditioner της προτίμησής σας μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα. Μια συνεπής ρουτίνα είναι το κλειδί για βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners θα δώσουν στις βλεφαρίδες μου περισσότερη καμπυλότητα;

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι μετά τη χρήση ενός RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioner, οι βλεφαρίδες τους εμφανίζουν σημαντικά περισσότερη καμπυλότητα. Αυτό οφείλεται στην κατοχυρωμένη τεχνολογία μας CurlEffect®. Μάλιστα, ένας χρήστης παρουσίασε αύξηση 31 μοιρών στη φυσική καμπύλη των βλεφαρίδων του μετά τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner σύμφωνα με τις οδηγίες για 13 εβδομάδες.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners χαρίζουν ακαταμάχητες βλεφαρίδες.

 

Πόσο καιρό θα διαρκέσει μια συσκευασία RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μια συσκευασία RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (3,5 mL) διαρκεί περίπου έξι μήνες. Το μέγεθος των 2,0 mL του προϊόντος RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner και RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner θα πρέπει να διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Η ημερομηνία λήξης για οποιοδήποτε από τα δύο μεγέθη είναι ένα έτος μετά το άνοιγμα και τρία έτη εάν δεν έχει ανοιχτεί.

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι “χωρίς γλουτένη”, ωστόσο περιέχει Triticum Vulgare, το οποίο είναι φύτρα σιταριού. Πώς είναι δυνατόν αυτό;

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει αποδεκτό πρότυπο FDA για τον προσδιορισμό εάν ένα καλλυντικό προϊόν είναι “χωρίς γλουτένη”. Ως εκ τούτου, δοκιμάσαμε το RevitaLash® Advanced σύμφωνα με το πρότυπο του FDA για να καθορίσουμε εάν ένα τρόφιμο είναι “χωρίς γλουτένη”, και αποδείχθηκε ότι έχει επίπεδα γλουτένης πολύ κάτω από το ανιχνεύσιμο όριο. Επιπλέον, το ίδιο το συστατικό πληροί τα πρότυπα του FDA για τη γλουτένη. To φύτρo σιταριού είναι ένα λιπαρό οξύ που βρίσκεται σε πολύ μικρές ποσότητες μέσα στο μικρό έμβρυο του φυτού σιταριού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διύλισης για την απόκτηση φύτρας σίτου, η πρωτεΐνη γλουτένη διασπάται και ως εκ τούτου η διαδικασία αφήνει το συστατικό χωρίς γλουτένη.

Μπορώ να φορέσω μάσκαρα μετά την εφαρμογή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner;

Βέβαια μπορείτε. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner δεν θα επηρεάσει τη χρήση της μασκάρα. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το προϊόν πριν την εφαρμόσετε.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner μετά από lash lift με κερατίνη;

Ναι. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner είναι ασφαλές για χρήση μετά από θεραπεία lash lift με κερατίνη. Θα πρέπει να περιμένετε δύο ημέρες μετά τη θεραπεία για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Eyelash Conditioner, ωστόσο σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε πρώτα τον lash artist των βλεφαρίδων σας για να είστε σίγουροι.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε από τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners με ψεύτικες βλεφαρίδες ή extensions βλεφαρίδων;

Ναι. Και τα δύο RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners είναι oil free και ασφαλή για χρήση με extensions βλεφαρίδων ή ψεύτικες βλεφαρίδες και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς των φυσικών βλεφαρίδων σας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση των επιβλαβών επιπτώσεων που παρατηρούνται συχνά με την παρατεταμένη χρήση extensions των βλεφαρίδων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners σε βλεφαρίδες που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος;

Ναι. Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners δεν πρέπει να επηρεάζουν την απόχρωση των φρυδιών ή των βλεφαρίδων. Εάν έχετε ανησυχίες, συμβουλευτείτε τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners με μόνιμο μακιγιάζ και ημι-μόνιμο μακιγιάζ;

Ναι. Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners δεν επηρεάζουν το μόνιμο ή ημι-μόνιμο μακιγιάζ σας. Εάν μόλις πρόσφατα ολοκληρώσατε τη θεραπεία σας, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει επουλωθεί πλήρως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners με φακούς επαφής;

Ναι. Όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες, τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners δεν μπαίνουν στα μάτια και είναι ασφαλή για χρήση με φακούς επαφής. Εάν κάποιο προϊόν εισέλθει στο μάτι σας, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε και να ξεπλύνετε προσεκτικά τον φακό επαφής σας και να ξεπλύνετε την περιοχή των ματιών σας με νερό.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioner και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner εναλλάξ;

Όχι. Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε βλεφαρίδες, ενώ το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner είναι σχεδιασμένο για χρήση σε φρύδια. Το καθένα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο εφαρμοστή για να επιτρέπει την εφαρμογή ακριβείας στην περιοχή όπου προορίζεται το καθένα.

Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners περιέχουν κάποιο συστατικό “φαρμακευτικό”;

Όχι. Όλα τα συστατικά στα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners είναι καλλυντικά συστατικά που έχουν συμπεριληφθεί για να εξυπηρετήσουν έναν καλλυντικό σκοπό.

Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners περιέχουν ορμόνες;

Όχι. Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners δεν περιέχουν ορμόνες.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners στις κάτω βλεφαρίδες μου;

Ως μάρκα σχεδιασμένη από γιατρό, τηρούμε πολύ υψηλά πρότυπα ασφαλείας, οπότε ενώ είναι ασφαλές για χρήση στις κάτω βλεφαρίδες, δεν το συνιστούμε καθώς το απλικατέρ έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στις άνω βλεφαρίδες.

 

Μπορούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners;

Η ασφάλεια των RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές δοκιμές ότι είναι ασφαλές για χρήση μόνο στην περιοχή του δέρματος και των ματιών σε μελέτες ενηλίκων. Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners δεν έχουν δοκιμαστεί σε παιδιά, επομένως συνιστούμε το προϊόν να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών.

 

Είναι το RevitaLash Advanced ασφαλές στη χρήση από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες ή από ασθενείς σε χημειοθεραπεία;

Η ασφάλεια των προϊόντων μας έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές μελέτες που διεξάγονται από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια. Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει αποδειχθεί σε αυτές τις δοκιμές ότι είναι ασφαλές για το δέρμα και τα μάτια σε μελέτες ενηλίκων. Με βάση την επιστημονική βιβλιογραφία και την κλινική εμπειρία, ο ανεξάρτητος ειδικός οφθαλμίατρος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το RevitaLash® Advanced δεν είναι επικίνδυνο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού ή αν υποβάλλεστε σε χημειοθεραπεία. Με βάση αυτό, εάν είστε έγκυος ή υποβάλλεστε σε οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία και έχετε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner εάν έχω ευαίσθητο δέρμα;

Το RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner έχει σχεδιαστεί προσεκτικά από οφθαλμίατρο και έχει δοκιμαστεί από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια για να επιβεβαιώσει ότι είναι ασφαλές και μη ερεθιστικό. Ωστόσο, όπως και με οποιοδήποτε καλλυντικό, μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Προκειμένου να μειώσετε την πιθανότητα ερεθισμού, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, μία φορά κάθε μέρα ή νύχτα. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε πρόσθετα προϊόντα ομορφιάς. Μην κάνετε υπερβολές.

 • Εάν είστε κάποιος που έχει βιώσει ευαισθησία σε οποιοδήποτε lash conditioner ή lash serum, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Conditioner, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους τους ευαίσθητους χρήστες που είναι επιρρεπείς σε ερεθισμούς. Τα αποτελέσματα της έρευνας από μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών 8 εβδομάδων σε 161 συμμετέχοντες, όπου σχεδόν το 20% των συμμετεχόντων στη μελέτη είχαν ευαισθησία / ερεθισμό σε άλλους ορούς βλεφαρίδων που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν έδειξαν πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα:

 

 • 97% δεν εμφάνισε ερυθρότητα
 • 93% δεν εμφάνισε ερεθισμό
 • 98% βίωσαν πιο υγιείς βλεφαρίδες
 • 96% βίωσε ισχυρότερες, πιο θρεμμένες βλεφαρίδες

 

Είναι το RevitaLash® Advanced ασφαλές για τα μάτια μου;

Η ασφάλεια, η υπεύθυνη παρασκευή και η ικανοποίηση των καταναλωτών είναι οι πυλώνες του τμήματος ανάπτυξης των προϊόντων μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους χημικούς της βιομηχανίας των καλλυντικών για να διασφαλίσουμε άριστες συνθέσεις και επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα διαθέσιμα συστατικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια.

Όπως συμβαίνει με κάθε καλλυντικό προϊόν που εφαρμόζεται κοντά στα μάτια (π.χ. μάσκαρα και eyeliner), η οφθαλμική ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη RevitaLash® Cosmetics, καθώς η εταιρεία ιδρύθηκε από έναν οφθαλμίατρο, ο οποίος σχεδίασε το RevitaLash® Advanced για να παραμείνει εκεί όπου εφαρμόζεται και να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια και πρωτοστάτησε σε νέες δοκιμές για να αποδείξει την οφθαλμική ασφάλεια του RevitaLash® Advanced.

Το RevitaLash® Advanced σχεδιάστηκε σκόπιμα με πυκνωτικό για να διασφαλίσει ότι παραμένει στις βλεφαρίδες όπου εφαρμόζεται και δεν στάζει στο μάτι. Το μοναδικό ραβδί εφαρμογής μας αναπτύχθηκε ειδικά για να εφαρμόζει μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος στις βλεφαρίδες.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι μια μελέτη που διεξήχθη από έναν ανεξάρτητο οφθαλμίατρο που συνδέεται με την Ιατρική Σχολή του UCLA χρησιμοποίησε φθορίζουσα βαφή για να φωτογραφίσει το RevitaLash® Advanced αφού εφαρμόστηκε κανονικά και επιβεβαίωσε ότι το προϊόν δεν εισέρχεται στο υγρό των ματιών. Αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: Πρώτον, σημαίνει ότι η χρήση του RevitaLash® Advanced είναι ασφαλής για τα μάτια (καθώς δεν έρχεται σε επαφή με τα μάτια). Δεύτερον, αυτό σημαίνει ότι το RevitaLash® Advanced δεν μπορεί να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, επειδή η κύρια είσοδος είναι μέσω απορρόφησης από την επιφάνεια του ματιού. Επιπλέον, δύο ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο ένας πολύ αξιόπιστος οφθαλμίατρος και ο άλλος ειδικός στη φαρμακοκινητική, εξέτασαν τις δοκιμές ασφάλειας του RevitaLash® Advanced και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι καμία αξιόλογη ποσότητα RevitaLash® Advanced δεν απορροφάται από τον οργανισμό.

Σε μια άλλη μελέτη που διεξήχθη από ανεξάρτητο εργαστήριο, ενήλικες εθελοντές εφάρμοσαν το RevitaLash® Advanced καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας για 4 εβδομάδες. Ένας πιστοποιημένος οφθαλμίατρος εξέτασε τα μάτια των εθελοντών στην αρχή και στο τέλος της μελέτης. Ο οφθαλμίατρος ανέφερε ότι δεν υπήρξε ερεθισμός στα μάτια ή αλλαγή στην ενδοφθάλμια πίεση (ΕΟΠ) κατά τη διάρκεια της μελέτης διάρκειας 4 εβδομάδων. Συλλογικά, αυτές οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι το RevitaLash® Advanced γενικά παραμένει μακριά από τα μάτια και δεν έχει φυσιολογική επίδραση στα μάτια.

Είναι το RevitaLash® Advanced Sensitive ασφαλές για τα μάτια μου;

Η ασφάλεια, η υπεύθυνη παρασκευή και η ικανοποίηση των καταναλωτών είναι οι πυλώνες του τμήματος ανάπτυξης των προϊόντων μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους χημικούς της βιομηχανίας των καλλυντικών για να διασφαλίσουμε άριστες συνθέσεις και επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα διαθέσιμα συστατικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια.

Όπως συμβαίνει με κάθε καλλυντικό προϊόν που εφαρμόζεται κοντά στα μάτια (π.χ. μάσκαρα και eyeliner), η οφθαλμική ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα. Η RevitaLash® Cosmetics ιδρύθηκε από έναν οφθαλμίατρο, ο οποίος σχεδίασε το RevitaLash® Advanced Sensitive για να παραμείνει εκεί όπου εφαρμόζεται και να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια και πρωτοστάτησε σε νέες δοκιμές για να αποδείξει την οφθαλμική ασφάλεια του RevitaLash® Advanced Sensitive.

Το RevitaLash® Advanced Sensitive σχεδιάστηκε σκόπιμα με πυκνωτικό για να διασφαλίσει ότι παραμένει στις βλεφαρίδες όπου εφαρμόζεται και δεν στάζει στο υγρό που περιβάλλει το μάτι. Το μοναδικό ραβδί εφαρμογής μας αναπτύχθηκε ειδικά για να εφαρμόζει μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος στις βλεφαρίδες.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι μια μελέτη που διεξήχθη σε ένα παρόμοιο προϊόν (RevitaLash® Advanced) από έναν ανεξάρτητο οφθαλμίατρο που συνδέεται με την Ιατρική Σχολή του UCLA χρησιμοποίησε φθορίζουσα βαφή για να φωτογραφίσει το RevitaLash® Advanced αφού εφαρμόστηκε κανονικά και επιβεβαίωσε ότι το προϊόν δεν εισέρχεται στο υγρό των ματιών. Αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους. Πρώτον, σημαίνει ότι η χρήση του RevitaLash® Advanced είναι ασφαλής για τα μάτια (καθώς δεν έρχεται σε επαφή με τα μάτια). Δεύτερον, αυτό σημαίνει ότι το RevitaLash® Advanced δεν μπορεί να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, επειδή η κύρια είσοδος είναι μέσω απορρόφησης από την επιφάνεια του ματιού. Επιπλέον, δύο ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο ένας πολύ αξιόπιστος οφθαλμίατρος και ο άλλος ειδικός στη φαρμακοκινητική, εξέτασαν τις δοκιμές ασφάλειας του RevitaLash® Advanced και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι καμία αξιόλογη ποσότητα RevitaLash® Advanced δεν απορροφάται από τον οργανισμό.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια άλλη μελέτη που διεξήχθη από ανεξάρτητο εργαστήριο, ενήλικες εθελοντές εφάρμοσαν το RevitaLash® Advanced καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για 4 εβδομάδες. Ένας πιστοποιημένος οφθαλμίατρος εξέτασε τα μάτια των εθελοντών στην αρχή και στο τέλος της μελέτης. Ο οφθαλμίατρος ανέφερε ότι δεν υπήρξε ερεθισμός στα μάτια ή αλλαγή στην ενδοφθάλμια πίεση (ΕΟΠ) κατά τη διάρκεια της μελέτης διάρκειας 4 εβδομάδων. Συλλογικά, αυτές οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι το RevitaLash® Advanced γενικά παραμένει μακριά από τα μάτια και δεν έχει φυσιολογική επίδραση στα μάτια.

RevitaBrow® Advanced

 

Έχετε αλλάξει τη φόρμουλα στο RevitaBrow® Advanced;

Τον Ιούνιο του 2011, παρουσιάσαμε το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner στην αγορά και η φόρμουλα δεν έχει αλλάξει από τότε.

 

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω το RevitaBrow® Advanced σε φρύδια που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος;

Το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner δεν πρέπει να επηρεάζει την απόχρωση των φρυδιών. Εάν έχετε ανησυχίες, συμβουλευτείτε τον πάροχο υπηρεσιών σας.

 

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να δω αποτελέσματα με το RevitaBrow® Advanced;

Ενώ κάθε άτομο είναι διαφορετικό, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι παρατηρούν άμεσα πιο όμορφα φρύδια. Σε μια ανεξάρτητη μελέτη 8 εβδομάδων σε 112 καταναλωτές, το 96% των χρηστών παρουσίασαν βελτιωμένη εμφάνιση των φρυδιών συνολικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τι γίνεται αν διακόψω τη χρήση του RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner;

Εάν διακόψετε τη χρήση του RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, τα φρύδια σας θα επιστρέψουν σταδιακά στην αρχική τους εμφάνιση.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner με μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Ναι. Το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner δεν πρέπει να επηρεάζει το μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ σας. Εάν μόλις πρόσφατα ολοκληρώσατε τη θεραπεία σας, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει θεραπευτεί πλήρως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners και το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner εναλλάξ;

Όχι. Τα RevitaLash® Cosmetics Eyelash Conditioners έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε βλεφαρίδες, ενώ το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner είναι σχεδιασμένο για χρήση σε φρύδια. Το καθένα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο εφαρμοστή για να επιτρέπει την εφαρμογή ακριβείας στην περιοχή όπου προορίζεται το καθένα.

Το RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner είναι “χωρίς γλουτένη”, ωστόσο περιέχει Triticum Vulgare, το οποίο είναι φύτρα σιταριού. Πώς είναι δυνατόν αυτό;

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει αποδεκτό πρότυπο FDA για τον προσδιορισμό εάν ένα καλλυντικό προϊόν είναι “χωρίς γλουτένη”. Ως εκ τούτου, δοκιμάσαμε το RevitaBrow® Advanced σύμφωνα με το πρότυπο του FDA για να καθορίσουμε εάν ένα τρόφιμο είναι “χωρίς γλουτένη”, και αποδείχθηκε ότι έχει επίπεδα γλουτένης πολύ κάτω από το ανιχνεύσιμο όριο. Επιπλέον, το ίδιο το συστατικό πληροί τα πρότυπα του FDA για τη γλουτένη. Το φύτρο σιταριού είναι ένα λιπαρό οξύ που βρίσκεται σε πολύ μικρές ποσότητες μέσα στο μικρό έμβρυο του φυτού σιταριού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διύλισης για την απόκτηση φύτρας σίτου, η πρωτεΐνη γλουτένη διασπάται και ως εκ τούτου η διαδικασία αφήνει το προϊόν χωρίς γλουτένη.

DoubleEnded Volume Set

 

Για ποιον έχει οριστεί το DoubleEnded Volume Set;

Το Double-Ended Volume Set είναι για όποιον θέλει πανέμορφες, ελκυστικές βλεφαρίδες! Αυτό το ευέλικτο προϊόν είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά απευθύνεται και σε σοβαρούς makeup artist.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Volumizing Primer από μόνο του;

Βέβαια μπορείτε. Η βαθιά απόχρωση indigo του Volumizing Primer είναι φανταστική από μόνη της, προσφέροντας πολλαπλά look.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το DoubleEnded Volume Set με extensions βλεφαρίδων;

Η φόρμουλα του Double-Ended Volume Set δεν περιέχει λάδι, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κόλλα στα extensions βλεφαρίδων, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εφαρμογή και η αφαίρεση αυτών των προϊόντων δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τα extensions με άλλους τρόπους.

Το DoubleEnded Volume Set περιέχει φοινικέλαιο από υπεύθυνες πηγές;

Το Double-Ended Volume Set είναι χωρίς λάδι και περιέχει κάποια ίχνη υπεύθυνα παραγόμενης γλυκερίνης που προέρχεται από φοίνικες.

Πόσο διαρκεί το Double-Ended Volume Set;

Περίπου 3 μήνες όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Είναι αδιάβροχο το Double-Ended Volume Set;

Οι φόρμουλες μας είναι ανθεκτικές στο νερό, αλλά όχι αδιάβροχες, για να αποτρέψουν την επιθετική αφαίρεση μακιγιάζ που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις βλεφαρίδες.

Το DoubleEnded Volume Set περιέχει συστατικά που ενισχύουν τις βλεφαρίδες όπως το RevitaLash® Advanced;

Το RevitaLash® Advanced είναι ένα καλλυντικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη συνολική υγεία και εμφάνιση των βλεφαρίδων. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο με την κατοχυρωμένη τεχνολογία μας, BioPeptin Complex®, για να ενισχύσει και να βελτιώσει την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων σας, κάνοντάς τες να φαίνονται πανέμορφες και πλούσιες.  Το Double-Ended Volume Set περιέχει μερικά κοινά συστατικά με το RevitaLash® Advanced (όπως πεπτίδια & Βιοτίνη), δεν περιλαμβάνει όμως το BioPeptin Complex®.

Defining Liner

Πώς ακονίζω το μολύβι;

Το Defining Liner περιλαμβάνει ενσωματωμένη ξύστρα στο άλλο άκρο του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μπορεί το eyeliner να χρησιμοποιηθεί στο κάτω μέρος των ματιών σας ή στην υγρή γραμμή;

Ναι, είναι πλήρως προσαρμόσιμο.

Είναι αδιάβροχο το Defining EyeLiner;

Η σύνθεσή μας είναι ανθεκτική στο νερό, αλλά όχι αδιάβροχη, προκειμένου να αποφευχθεί η επιθετική αφαίρεση μακιγιάζ που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις βλεφαρίδες.

 

 

HiDef Brow Pencil

 

Γιατί υπάρχουν μόνο 3 αποχρώσεις του HiDef Brow Pencil;

Αυτά τα χρώματα επιλέχθηκαν ειδικά επειδή είναι εξαιρετικά ευέλικτα και λειτουργούν με ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων του δέρματος και των μαλλιών, καθιστώντας ευκολότερη την επιλογή της σωστής απόχρωσης. Είτε έχετε ανοικτά ή σκούρα μαλλιά, είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα διακριτικό ή έντονο αποτέλεσμα στα φρύδια, οι 3 αποχρώσεις λειτουργούν για τους περισσότερους και προσφέρουν πλήρη προσαρμοστικότητα.

Πώς μπορώ να ξέρω ποια απόχρωση HiDef Brow Pencil μου ταιριάζει;

Soft Brown – Για ξανθά έως ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά, με ζεστούς ή ψυχρούς τόνους.

Cool Brown – Για μεσαία έως σκούρα μαλλιά με ψυχρούς /σταχτί τόνους.

Warm Brown – Για μεσαία έως σκούρα μαλλιά με θερμούς/χρυσούς τόνους.

 

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το HiDef Brow Pencil σε συνδυασμό με το HiDef Brow Gel;

Εφαρμόστε πρώτα το Hi-Def Brow Pencil και στη συνέχεια κλειδώστε με το Hi-Def Brow Gel.

 

HiDef Brow Gel

 

Χρησιμοποιώ το HiDef Brow Gel πριν ή μετά την εφαρμογή ενός μολυβιού φρυδιών;

Το Hi-Def Brow Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ή αφού εφαρμόσετε μολύβι φρυδιών για να ορίσετε και να κλειδώσετε την εμφάνισή σας.

Είναι το HiDef Brow Gel αδιάβροχο;

Όχι – αλλά έχει μεγάλη δύναμη παραμονής. Προτιμούμε να μείνουμε μακριά από αδιάβροχα καλλυντικά, καθώς η διαδικασία αφαίρεσης μπορεί να βλάψει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Είναι το HiDef Brow Gel καλό για τα φρύδια σας;

Είναι! Η φόρμουλα διαθέτει Πεπτίδια και Β-γλυκάνη από Βρώμη για να βοηθήσει στην ενίσχυση, την θρέψη και να ενισχύσει την εμφάνιση των φρυδιών, καθιστώντας το τέλειο προϊόν για χρήση μαζί με το RevitaBrow® Advanced.

Είναι το HiDef Brow Gel σε απόχρωση Clear στην ίδια φόρμουλα με τις άλλες αποχρώσεις;

Η φόρμουλα στο Hi-Def Brow Gel στην απόχρωση Clear είναι διαφορετική από τις άλλες αποχρώσεις μας, για να είμαστε σαφείς έπρεπε να αφαιρέσουμε τις χρωστικές που χρησιμοποιούνται στις αποχρώσεις μας. Το Hi-Def Brow Gel σε απόχρωση clear περιέχει Πεπτίδια και Β-γλυκάνη από Βρώμη για να βοηθήσει στην ενίσχυση, τηθρέψη και να ενισχύσει την εμφάνιση των φρυδιών ακριβώς όπως οι άλλες αποχρώσεις μας.

Micellar Water Lash Wash

Γιατί επανασχεδιάσατε το Micellar Water Lash Wash;

Με πάνω από 15 χρόνια εδραιωμένης τεχνογνωσίας στον καλλωπισμό των ματιών και των μαλλιών, έχουμε αποδείξει τη σημασία μιας ανοιχτής συνομιλίας με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας και τους πιστούς καταναλωτές μας. Ως εκ τούτου, αναγνωρίσαμε ότι η αρχική σύνθεση του Micellar Water Lash Wash δεν είχε επικοινωνηθεί ως επιλογή για χρήστες που υποφέρουν από ευαισθησίες των ματιών. Προκειμένου να διευρύνουμε το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε και να κάνουμε αυτή τη σύνθεση ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη, διαπιστώσαμε ότι χρειαζόμασταν μια σύνθεση που θα προσέφερε τα ίδια οφέλη, αλλά με ακόμα πιο ήπιο τρόπο.

Τι άλλαξε με τη “νέα και βελτιωμένη” φόρμουλα;

Η νέα μας φόρμουλα έχει ένα νέο, πιο απαλό σύστημα συντήρησης και έχουμε αυξήσει τη συγκέντρωση στα καταπραϋντικά βότανα όπως η αλόη και το χαμομήλι, έτσι ώστε να είναι ιδανική και για χρήστες με ευαίσθητα μάτια. Αυτή η νέα σύνθεση έχει υπέροχη αίσθηση και αφαιρεί αποτελεσματικά τα ανθεκτικά στο νερό, μακράς διάρκειας καλλυντικά όπως το δικό μας Hi-Def Brow Gel.

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Micellar Water Lash Wash σε συνδυασμό με καθαριστικό προσώπου;

Ναι – συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πρώτα το καθαριστικό του προσώπου σας και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το Micellar Water Lash Wash να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα ρύπων, λιπαρότητας και μακιγιάζ.

Μπορεί το Micellar Water Lash Wash να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει το αδιάβροχο μακιγιάζ;

Στην RevitaLash Cosmetics, δεν προτείνουμε αδιάβροχα καλλυντικά, καθώς η διαδικασία αφαίρεσης μπορεί να βλάψει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Αυτή είναι μια απαλή και αποτελεσματική φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τις ακαθαρσίες, για να αφαιρέσει τoυς ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ ενώ αφήνει το δέρμα, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια και τα βλέφαρα καθαρά, ήρεμα και ενυδατωμένα. Το Micellar Water Lash Wash δεν είναι σχεδιασμένο για χρήση με αδιάβροχο μακιγιάζ.

Μπορεί το Micellar Water Lash Wash να χρησιμοποιηθεί με extensions βλεφαρίδων;

Ναι! Το Micellar Water Lash Wash δεν περιέχει λάδι και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό βλεφαρίδων που φέρουν extensions. Σας συνιστούμε να ψεκάζετε μερικές αντλίες απευθείας σε κλειστό μάτι, να κάνετε ελαφρύ μασάζ κατά μήκος των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των βλεφάρων και να σκουπίζετε απαλά.

 

Τι γίνεται αν ανιχνεύσω μια ελαφριά αλλαγή στο χρώμα του Micellar Water Lash Wash μου;

Γνωρίζουμε ότι σε ακραίες θερμοκρασίες, πάνω από 48o C (120o Fahrenheit), η φόρμουλα μπορεί να υποστεί μια πολύ μικρή αλλαγή στο χρώμα. Έχουμε επαληθεύσει ότι οι προδιαγραφές μας παρέμειναν εντός εμβέλειας και μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι αυτή είναι μια πολύ φυσική αλλαγή χρώματος που παρατηρείται στα βοτανικά συστατικά και δεν θέτει σε κίνδυνο τα οφέλη ή την απόδοση των προϊόντων.

AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer

Μπορώ να εφαρμόσω το AquaBlur® σε ολόκληρο το πρόσωπό μου;

Το AquaBlur® σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται ειδικά στην περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων βλεφαρίδων, φρυδιών και βλεφάρων. Το AquaBlur® δεν έχει δοκιμαστεί για χρήση σε όλο το πρόσωπο, ωστόσο, πολλοί πελάτες αναφέρουν ότι αγαπούν το αποτέλεσμα και στο πλήρες πρόσωπο.

Τι κάνει το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer;

Το AquaBlur® είναι ένα απαλό και αποτελεσματικό ενυδατικό τζελ ματιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς μακιγιάζ για να ενυδατώσει, να προστατεύσει και να λειάνει την υφή στην περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την υγεία των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Το AquaBlur® είναι μια oil-free φόρμουλα πλούσια σε βιταμίνες και σε αντιοξειδωτικά. Το AquaBlur® είναι ένα ελαφρύ τζελ ματιών που ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα λειαίνει το δέρμα, αποκρύπτει τις ατέλειες και δημιουργεί την τέλεια βάση για εφαρμογή μακιγιάζ κάτω από τα μάτια, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

 

Πώς το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer αποκρύπτει τις ατέλειες;

Τα συστατικά του AquaBlur® βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος, το οποίο με τη σειρά του «γεμίζει» και λάμπει, αποκρύπτοντας και ελαχιστοποιώντας τις ατέλειες. Επίσης προσδίδει ενυδάτωση στις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Ποιοί είναι οι ιδανικοί πελάτες για το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer;

Είναι τα άτομα που παρατηρούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, καθώς και οποιοσδήποτε με θαμπές ή ξηρές βλεφαρίδες, φρύδια και δέρμα ή δέρμα με ανομοιόμορφη υφή.

Θα πρέπει το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer να αντικαταστήσει την αντιγηραντική κρέμα ματιών μου;

Το AquaBlur® είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Το κάνει αυτό «θολώνοντας» τις ατέλειες και βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση των λεπτότερων γραμμών. Για βαθύτερες, πιο εμφανείς γραμμές και ρυτίδες, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το AquaBlur® το πρωί και την αντιγηραντική κρέμα ματιών σας τη νύχτα.

Γιατί δεν συνιστάται το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer για πιο προχωρημένα σημάδια γήρανσης;

Ο στοχευμένος πελάτης για το AquaBlur® είναι κάποιος που παρατηρεί τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η ελαφριά υφή και τα συστατικά έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για την ενυδάτωση και την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών. Για έναν πιο ώριμο πελάτη με βαθύτερες, πιο έντονες γραμμές και ρυτίδες, το AquaBlur® θα ήταν ένα ιδανικό προϊόν ματιών για την πρωινή τους ρουτίνα για να «ζωηρέψει», να ενυδατώσει και να προετοιμάσει το δέρμα τους για μακιγιάζ.

Πώς το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer προστατεύει το δέρμα μου;

Το AquaBlur® είναι τόσο προληπτικό όσο και δραστικό προϊόν και προστατεύει το δέρμα, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια με ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Σε τί διαφέρει το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer σε σχέση με άλλα προϊόντα με βάση τη σιλικόνη;

Η βάση του AquaBlur® είναι ένας συνδυασμός σιλικόνης και νερού και η σιλικόνη είναι μόνο ένα από τα συστατικά που δημιουργούν αυτό το επιθυμητό ομαλό τελείωμα. Στο AquaBlur®, είναι ο συνδυασμός των συστατικών που δημιουργεί τα οφέλη του προϊόντος. Τα συστατικά στο AquaBlur® βοηθούν στην ενυδάτωση και την προσθήκη υγρασίας στο δέρμα, το οποίο με τη σειρά του «γεμίζει» και λάμπει, αποκρύπτοντας έτσι τις ατέλειες. Αυτό το προϊόν προετοιμάζει αποτελεσματικά το δέρμα για την εφαρμογή μακιγιάζ, το οποίο είναι διαφορετικό από ένα καλλυντικό primerπου “γεμίζει τα κενά” είτε με μεγάλες ποσότητες σιλικόνης είτε με συστατικά που διαχέουν το φως.

Θα βοηθήσει το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer εάν αντιμετωπίζω συχνά πρήξιμο στην περιοχή των ματιών;

Ναι. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν παρατηρήσει ότι αυτό το προϊόν συμβάλλει στη μείωση του οιδήματος και της φλεγμονής.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer;

Εφαρμόστε μισή αντλία του προϊόντος πρωί και βράδυ (2x ημερησίως). Απλώστε απαλά πάνω από κλειστό μάτι, συμπεριλαμβανομένων βλεφαρίδων, φρυδιών, βλεφάρων και κάτω από τα μάτια. Μόλις απορροφηθεί πλήρως το προϊόν, συνεχίστε με την περιποίηση της επιδερμίδας και την εφαρμογή μακιγιάζ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer εάν χρησιμοποιώ extensions βλεφαρίδων;

Ναι. Αυτό το προϊόν είναι oil-free και ασφαλές για χρήση με extensions βλεφαρίδων.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά του AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer;

Ενώ υπάρχουν πολλά εξαιρετικά και αποτελεσματικά συστατικά στο AquaBlur®, τα πιο βασικά συστατικά είναι το Υαλουρονικό Οξύ, το Ένζυμο Μαύρου Τσαγιού (Kombucha) και τα Φαιοφύκη (SeaKelp).

Πώς λειτουργεί το AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer σε ευαίσθητους τύπους δέρματος;

Το AquaBlur® είναι υποαλλεργικό και περιέχει συστατικά που είναι απαλά με το ευαίσθητο δέρμα.

Precision Tweezer

Μπορώ να απολυμάνω το τσιμπιδάκι μου;Ναί! Συνιστούμε να απολυμάνετε το τσιμπιδάκι σας με οινόπνευμα και βαμβάκι, στη συνέχεια να ξεπλύνετε και να στεγνώσετε καλά.

Πώς λειτουργεί η 2ετής εγγύηση;Η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα στα υλικά ή στην κατασκευή του RevitaLash® Cosmetics Precision Tweezers, που ισχύει για δύο χρόνια μετά την ημερομηνία αγοράς σας. Η RevitaLash® Cosmetics θα σας προσφέρει ένα ανταλλακτικό τσιμπιδάκι ακριβείας με έκπτωση 50% στην τιμή που πληρώσατε για το αρχικό σας, καθώς και δωρεάν έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης.Για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση, απλώς προσκομίστε την απόδειξη αγοράς. Ένα αντίγραφο της Διετούς Περιορισμένης Εγγύησης για αυτό το προϊόν διατίθεται επικοινωνώντας μαζί μας στο 2109329800.

 

Πού κατασκευάζονται τα τσιμπιδάκια; Τα τσιμπιδάκια μας κατασκευάζονται στην Ιταλία.

 

Signature Eyelash Curler

 

Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το μαξιλαράκι του ψαλιδιού βλεφαρίδων; Αυτό εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το ψαλίδισας, αλλά μόλις αρχίσετε να παρατηρείτε φθορά, σας συνιστούμε να αλλάξετε το παλιό σας μαξιλαράκι με ένα νέο. Κατά μέσο όρο με καθημερινή χρήση, αυτό είναι μεταξύ 3-5 μηνών. Το Signature Eyelash Curler μας είναι συμβατό με οποιοδήποτε μαξιλαράκι γενικής χρήσης.

Χρησιμοποιώ το ψαλίδι βλεφαρίδων πριν ή μετά την εφαρμογή της μάσκαρα;Χρησιμοποιείτε πάντα το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πριν από τη μάσκαρα, καθώς η χρήση του μετά μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις βλεφαρίδες σας.

Εάν το RevitaLash® Advanced έχει το πατενταρισμένο CurlEffect, γιατί χρειάζομαι ένα ψαλίδι βλεφαρίδων;Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι μετά τη χρήση του RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, οι βλεφαρίδες τους παρουσιάζουν σημαντικά μεγαλύτερη καμπύλη. Αν κάποιος επιθυμεί μια πιο εμφανή καμπύλη, μπορεί να χρησιμοποιεί και το ψαλίδι.

Volume Enhancing Foam

 

Πώς λειτουργεί το Volume Enhancing Foam;

Το Volume Enhancing Foam διαθέτει την αποδεδειγμένη δύναμη της επιστήμης της RevitaLash® για τα μαλλιά. Μια μοναδική συνταγή συστατικών που ονομάζεται BioPeptin Complex® είναι το ιδιόκτητο μείγμα λιπιδίων, πεπτιδίων, βιοτίνης και πανθενόλης. Η βιοτίνη, γνωστή και ως βιταμίνη Β7, συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών παρέχοντας απαραίτητα συστατικά στις τρίχες. Η πανθενόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Β5, συμβάλλει στη λεία εμφάνιση και την ενδυνάμωση των μαλλιών.  Αυτός ο πλούσιος συνδυασμός βιταμινών Β, μαζί με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, υποστηρίζει τα μαλλιά και μειώνει τη θραύση και το σπάσιμο, με αποτέλεσμαπιο δυνατά και υγιή μαλλιά. Το Volume Enhancing Foam βελτιώνει την ελαστικότητα των μαλλιών και βοηθά επίσης στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής!

Σε τι διαφέρει αυτό το προϊόν από παρόμοια προϊόντα στην αγορά;

Αυτό το προϊόν είναι μια φόρμουλα που αναπτύχθηκε από ιατρό και βασίζεται σε πάνω από μια δεκαετία τεχνογνωσίας στη σύνθεση, χρησιμοποιώντας το ίδιο ιδιόκτητο BioPeptin Complex® που εμπεριέχεται στα βραβευμένα μας conditioner για βλεφαρίδες και φρύδια.

Σε ποιον απευθύνεται το Volume Enhancing Foam;

Το Volume Enhancing Foam απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που τους απασχολούν τα λεπτά, αραιά ή άτονα μαλλιά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Volume Enhancing Foam με άλλα προϊόντα μαλλιών;

Το Volume Enhancing Foam περιέχει σκληρά καθαριστικά ή θειϊκά άλατα;

Όχι. Το προϊόν είναι πολύ απαλό και δεν περιέχει σκληρά καθαριστικά ή θειϊκά άλατα.

Κι αν βάψω τα μαλλιά μου;

Το Volume Enhancing Foam είναι ασφαλές για τα χρώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε βαμμένα ή επεξεργασμένα μαλλιά.

 

Τι κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό;

Το RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam είναι ένα δυναμικό προϊόν με συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως και οι φημισμένες μας συνθέσεις για βλεφαρίδες και φρύδια. Ο συνδυασμός του μοναδικού μείγματος συστατικών μας, καθώς και η άριστη απόδοση, το καθιστά ιδανικό συμπλήρωμα σε οποιαδήποτε ρουτίνα μαλλιών. Επιπλέον, αυτό το προϊόν έχει δοκιμαστεί αυστηρά και είμαστε βέβαιοι για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Δεν μου αρέσουν τα βαριά προϊόντα μαλλιών. Το Volume Enhancing Foam θα βαρύνει τα μαλλιά μου;

Όχι. Η φόρμουλα είναι ένας ελαφρύς, εύχρηστος αφρός που προσθέτει λάμψη και δεν αφήνει βαριά αίσθηση.

Τι γίνεται αν τα μαλλιά μου δεν έχουν αραιώσει ακόμα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν αν χρειάζομαι απλώς όγκο;

Ναι. Το RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam λειτουργεί υπέροχα ως ογκοποιητής μαλλιών και είναι μια απαραίτητη προσθήκη για το styling των μαλλιών σας.

Πόσο διαρκεί το Volume Enhancing Foam;

Περίπου 3,5 μήνες όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δω αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το Volume Enhancing Foam;

Αν και τα αποτελέσματα θα διαφέρουν, πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν μια διαφορά στα μαλλιά τους άμεσα. Σε μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών διάρκειας 8 εβδομάδων σε 35 καταναλωτές, το 94% παρουσίασαν μαλλιά με πιο πλούσια και υγιή εμφάνιση.

 

Hair Collection

Θα προσφέρει το σαμπουάν και το conditioner στα μαλλιά μου τα ίδια αποτελέσματα με το RevitaLash® Advanced στις βλεφαρίδες μου;

Το σαμπουάν και το conditioner είναι φόρμουλες με φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε θεραπευτικά συστατικά όπως η Πρωτεΐνη Λιναριού, τα Φύλλα Μουσμουλιάς, το Ginseng και το Έλαιο από σπόρους Jojoba, που ενισχύουν το θύλακα της τρίχας και βελτιώνουν το πάχος της. Επειδή είναι συνθέσειςπου ξεβγάζονται, δεν διαθέτουν το αποκλειστικό μας BioPeptin Complex® που βρίσκεται στον αφρό Volume Enhancing Foam, ωστόσο, τόσο το σαμπουάν όσο και το conditioner έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν παράλληλα με τον αφρό, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά ώστε να τα αισθάνεστε πιο γεμάτα, να δείχνουν πιο πυκνά και να αποδίδουν καλύτερα.

Το Thickening Shampoo και το Thickening Conditioner βοηθούν αν έχω τριχόπτωση;

Το σαμπουάν και το conditioner σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν παράλληλα με το Volume Enhancing Foam, με εξειδικευμένα συστατικά για τη βελτιστοποίηση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής για την ενίσχυση των μαλλιών, ενώ παράλληλα προστατεύουν από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και ενισχύουν το πάχος του στελέχους της τρίχας. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται για να τα αισθάνεστε πιο γεμάτα, να δείχνουν πιο πυκνά και να έχουν καλύτερη απόδοση.

Το σαμπουάν και το conditioner περιέχουν θειϊκά απορρυπαντικά; Όχι, το σαμπουάν και το conditioner δεν περιέχουν θειϊκά απορρυπαντικά, parabens ή φθαλικές ενώσεις.

Lash & Brow Masque

Είναι η Lash & Brow Masque σχεδιασμένη από ιατρό;

Ναι! Η Lash & Brow Masque είναι σχεδιασμένη από ιατρό.

 

Γιατί να χρησιμοποιήσω τη Lash & Brow Masque όταν χρησιμοποιώ ήδη το RevitaLash® Advanced και/ή το RevitaBrow® Advanced;

Όπως και οι μάσκες σώματος και μαλλιών ενισχύουν τα αποτελέσματα των καθημερινών ενυδατικών κρεμών, έτσι και η Lash & Brow Masque περιέχει έντονα, πλούσια θρεπτικά συστατικά που θα επιδιορθώσουν τις κατεστραμμένες, ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες και τα φρύδια. Στις μελέτες καταναλωτών μας, οι χρήστες παρατήρησαν βελτίωση στην εμφάνιση και την αίσθηση των βλεφαρίδων και των φρυδιών μετά από μία μόνο χρήση και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με συνεχή χρήση. Εάν έχετε μια εκδήλωση, αναρρώνετε μετά από lashlift ή brow lamination ή αν απλά χρειάζεστε λίγη περιποίηση βλεφαρίδων και φρυδιών, αυτή η μάσκα είναι μια εύκολη προσθήκη στη ρουτίνα σας.

Όταν χρησιμοποιείτε τη Lash & Brow Masque της RevitaLash® Cosmetics σε συνδυασμό με το RevitaLash® Advanced ή το RevitaBrow® Advanced, βεβαιωθείτε ότι η φόρμουλα ξεπλένεται εντελώς πριν εφαρμόσετε τον ορό βλεφαρίδων ή φρυδιών σας σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες ή φρύδια.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω και Lash & Brow Masque και RevitaLash® Advanced και/ή RevitaBrow® Advanced;

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το RevitaLash® Advanced και το Lash & Brow Masque για τις βλεφαρίδες σας και το RevitaBrow® Advanced και το Lash & Brow Masque για τα φρύδια σας. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται για να προστατεύουν και να αποκαθιστούν τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας από χημικούς και περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, καθώς και από μηχανικές φθορές που μπορεί να προκληθούν από λάθος ντεμακιγιάζ ή την έλλειψη αυτού.Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα μαζί όπως ακριβώς χρησιμοποιείτε μια καθημερινή αντιγηραντική ενυδατική κρέμα συν την εβδομαδιαία αντιγηραντική σας μάσκα!

Τι είναι το TriFlora Complex;

Το Tri-Flora Complex είναι ένα καινοτόμο μείγμα ισχυρών βοτανικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων Ginseng, Γλεδίτσια & Λάμιο το Λευκό. Αυτό το προσεκτικά σχεδιασμένο βοτανικό μείγμα λειτουργεί συνεργιστικά για την ενίσχυση των ξηρών, εύθραυστων, άψυχων τριχών αποκαθιστώντας τη λάμψη και τη ζωτικότητα, οχυρώνοντας κάθε σκέλος βλεφαρίδων ή φρυδιών και προσδίδοντας υγιή όψη.

Πόσες εφαρμογές βγάζει κάθε συσκευασία;

Κάθε συσκευασία θα διαρκέσει περίπου 2-3 μήνες ανάλογα με τη χρήση (βλεφαρίδες/φρύδια) καθώς και τη συχνότητα.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής μιας συσκευασίας Lash & Brow Masque;

Μία μη ανοιγμένη συσκευασία Lash & Brow Masque έχει διάρκεια ζωής 36 μήνες. Μετά το άνοιγμα σας συμβουλεύουμε να το απορρίψετε μετά από 6 μήνες εάν δεν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ολόκληρο το προϊόν.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Lash & Brow Masque με extensions βλεφαρίδων;

Δεν συνιστούμε τη χρήση μάσκας της Lash & Brow Masque με extensions βλεφαρίδων. Ενώ η ίδια η φόρμουλα είναι oil-free και δεν θα έθετε σε κίνδυνο την κόλλα των extensions, είναι καλύτερο να το αποφύγετε.

Η Lash & Brow Masque της RevitaLash® Cosmetics είναι το τέλειο προϊόν για όταν θέλετε να επαναφέρετε τις βλεφαρίδες σας μετά την αφαίρεση των extensions. Τα επανορθωτικά συστατικά του θα θρέψουν τις βλεφαρίδες σας και θα προωθήσουν την εμφάνιση πιο μαλακών, λαμπερών, υγιέστερων και πιο ευέλικτων βλεφαρίδων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Lash & Brow Masque με lash lift και/ή brow lamination;Ναί! Τις πρώτες 24 ώρες μετά τις υπηρεσίες, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια δεν πρέπει να αγγίζονται με τίποτα, ούτε καν με νερό. Στη συνέχεια, η Lash & Brow Masque μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, για να βοηθήσει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων αυτών των υπηρεσιών.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω τη χτένα για να αφαιρέσω το προϊόν;

Ενώ συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη χτένα για να αφαιρέσετε το προϊόν αποτελεσματικά, καθώς και για να προστατεύσετε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια από φθορές, εναλλακτικά, μπορείτε να βρέξετε μια πετσέτα,δίσκο βαμβακιού ή σφουγγάρι προσώπου με ζεστό νερό και να τα εφαρμόσετε σε βλεφαρίδες και φρύδια, συνεχίζοντας να εμποτίζετε μέχρι το προϊόν να αρχίσει να χαλαρώνει ή να απελευθερώνεται από τις τρίχες (περίπου ένα λεπτό). Χρησιμοποιώντας τη βαμβακερή πετσέτα/σφουγγάρι προσώπου, σκουπίστε απαλά το προϊόν από την περιοχή των ματιών και το πρόσωπο μέχρι να καθαρίσει. Μην τραβάτε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια για να αφαιρέσετε το προϊόν, καθώς αυτό μπορεί να είναι πολύ επιβλαβές.

Δεν υπάρχει διασταυρούμενη μόλυνση όταν το χρησιμοποιώ στις βλεφαρίδες και τα φρύδια μου;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για διασταυρούμενη μόλυνση όταν χρησιμοποιείτε τα απλικατέρ τόσο στις δικές σας βλεφαρίδες όσο και στα φρύδια σας λόγω του συστήματος συντήρησης. Για τις επαγγελματικές εφαρμογές βέβαια, θα συμβουλεύαμε να χρησιμοποιείτε βουρτσάκια μιας χρήσης για κάθε θεραπεία.

Μπορώ να αφήσω τη Lash & Brow Masque όλη τη νύχτα;

Δεν συνιστούμε να αφήσετε τη Lash & Brow Masque κατά τη διάρκεια της νύχτας. 15 λεπτά (ή μέχρι το προϊόν να στεγνώσει πλήρως) είναι ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για να επιτρέψει στα συστατικά να λειτουργήσουν για την ανάπλαση των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τη Lash & Brow Masque καθημερινά;

Ενώ συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη Lash & Brow Masque τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, δεν θα υπήρχε κίνδυνος να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Μπορώ να φορέσω τη Lash & Brow Masque ενώ είμαι στο ντους;

Επειδή το νερό και ο ατμός μπορούν να χαλαρώνουν τη σύνθεση, εμποδίζοντας την πλήρη ενθυλάκωση στις βλεφαρίδες και τα φρύδια ώστε να τα τροφοδοτήσουν σωστά με τααναπλαστικά συστατικά, δεν θα συνιστούσαμε τη χρήση αυτού του προϊόντος ενώ βρίσκεστε στο ντους. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε ένα ξηρό περιβάλλον φορώντας τη μάσκα.

Είναι ασφαλής η Lash & Brow Masque για τους χρήστες φακών επαφής;

Ναι! Όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες και αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια, αυτό το προϊόν είναι ασφαλές για τους χρήστες φακών επαφής.