Μετά από την επιτυχημένη περσινή μας συμμετοχή στον Digital Race for the Cure, η RevitaLash Cosmetics Greece θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά σε αυτό το αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το κόσμο.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και να τρέξετε μαζί μας!

Πώς συμμετέχω;

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022,  το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και το Greece Race For The Cure σας προσκαλούν στο Ζάππειο, αλλά και διαδικτυακά, για να γιορτάσουμε τη ζωή.

Επιλέξτε τη διαδρομή σας, λάβετε μέρος στον αγώνα και έλα να διαδώσουμε ΜΑΖΙ δυνατά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το μήνυμα πως μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Ανεβάστε story ή post στα social media και κάντε mention
@almazois @revitalash_greece και  χρησιμοποιήστε στις δημοσιεύσεις σας τα hashtags #RFTC2022 και #RevitaLashGreece κατά τη διάρκεια της άθλησης σας. 

Μπορείτε να συμμετέχετε από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον COVID-19.

Έναρξη Διοργάνωσης: 9:30 ΠΜ

  • 5Κ Αγώνας Δρόμου ΖΑΠΠΕΙΟ : 10:00 ΠΜ / Αντίτιμο Συμμετοχής: 10€
  • 2Κ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟ : 11:00 ΠΜ /Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€
  • DIGITAL: Όπου και αν είσαι / Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€

Η ομάδα της RevitaLash Greece στο Digital Race for the Cure 2020!

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, συμμετείχαμε στο digital Race for the Cure®, το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Η RevitaLash® Greece πήρε μέρος και μαζί της οι παρακάτω συνεργάτες της εταιρείας Giota BeautyLand, Dermaway by Αγγελική Νικοπούλου, Esthetics' Art, Beauty-Plus Ρέθυμνο και το Skin Matters Γλυφάδα. Σας ευχαριστούμε!