Μετά από την επιτυχημένη περσινή μας συμμετοχή στον Digital Race for the Cure, η RevitaLash Cosmetics Greece θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά σε αυτόν το διαδικτυακό αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το κόσμο.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και να τρέξετε μαζί μας!

Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Συμπληρώστε τον κωδικό 1FAFFC1A στο παράθυρο “Έχω τον Κωδικό Ομάδας” και κάντε την εγγραφή σας!

Πώς συμμετέχω;

Κατά τη διάρκεια του αγώνα 1,2 & 3/10 βοηθήστε μας να διαδώσουμε αυτήν την πρωτοβουλία ανεβάζοντας story ή post στα social media και κάνοντας mention
@almazois @revitalash_greece και  χρησιμοποιήστε στις δημοσιεύσεις σας τα hashtags #RFTC2021 και #RevitaLashGreece κατά τη διάρκεια της άθλησης σας. 

Μπορείτε να συμμετέχετε από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον COVID-19. Μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε και από εσωτερικό χώρο κάνοντας διάδρομο ή ασκήσεις στο γυμναστήριο, αρκεί να είστε μαζί μας κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Σεπτεμβρίου, από όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν βρίσκεστε.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στον αγώνα σημαίνει πως:

Μπορούμε να περπατήσουμε 3 χιλιόμετρα ή να τρέξουμε 5 χιλιόμετρα, όπου κι αν βρισκόμαστε.
Μπορούμε να κάνουμε μερικούς γύρους στο τετράγωνο μόνοι ή με την παρέα μας.
Μπορούμε να αφιερώσουμε την Κυριακάτικη βόλτα μας στο πάρκο στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Μπορούμε να κάνουμε 10.000 βήματα… ή και λιγότερα

Η ομάδα της RevitaLash Greece στο Digital Race for the Cure 2020!

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, συμμετείχαμε στο digital Race for the Cure®, το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Η RevitaLash® Greece πήρε μέρος και μαζί της οι παρακάτω συνεργάτες της εταιρείας Giota BeautyLand, Dermaway by Αγγελική Νικοπούλου, Esthetics' Art, Beauty-Plus Ρέθυμνο και το Skin Matters Γλυφάδα. Σας ευχαριστούμε!