ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ 1 ΟΡΟ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ €5.

“Η προσφορά είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας,
κάνε και εσύ το ΑΛΜΑ ... στην προσφορά!”

Η ιστορία μας ξεκίνησε από την αγάπη ενός συζύγου στην αγαπημένη του σύζυγο που έπασχε από καρκίνο μαστού. Αυτόν τον Σεπτέμβρη & Οκτώβρη, βοηθήστε μας να επεκτείνουμε τον κύκλο αγάπης και υποστήριξης για να χωρέσει όλους όσους υποφέρουν εξαιτίας αυτής της νόσου.
Για κάθε αγορά ενός ορού θρέψης που κάνετε, μέρος των εσόδων
θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»
με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου.

Το «Άλμα Ζωής»

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με την υποστήριξη και την επιστημονική καθοδήγηση της κοινωνικής λειτουργού, κυρίας Ιωσηφίνας Σκούρτα.
Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» εδώ

Στη RevitaLash® Cosmetics τιμούμε το θάρρος και τη δύναμη της Gayle κάθε μήνα του έτους,  υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενημέρωση, έρευνα και εκπαίδευση κατά του καρκίνου του μαστού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο τον Οκτώβριο. Αυτή είναι η απεριόριστη Eternally Pink δέσμευση μας.

BEST SELLING SERUMS

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2006 με ένα προϊόν που σχεδιάστηκε από έναν γιατρό για να βοηθήσει την αγαπημένη του σύζυγο όσο έδινε τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο μαστού. Σήμερα, η  RevitaLash® Cosmetics προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την ενίσχυση της ομορφιάς και της υγείας των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών σας και παράλληλα ενισχύει έμπρακτα τη μάχη ενάντια στο καρκίνο μαστού σε καθημερινή βάση.