“Η προσφορά είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας,
κάνε και εσύ το ΑΛΜΑ ... στην προσφορά!”

#kanetoalma

Υποστηρίζουμε το έργο του

“Η προσφορά είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας,
κάνε και εσύ το ΑΛΜΑ ... στην προσφορά!”

#kanetoalma

Υποστηρίζουμε το έργο του

Ο Michael Brinkenhoff, MD, οφθαλμίατρος για πάνω
από 30 χρόνια, εμπνεύστηκε τη δημιουργία της
πρωτοποριακής μάρκας καλλυντικών RevitaLash® από την όμορφη σύζυγό του Gayle.
Η Gayle έγινε η έμπνευση για τον σύζυγό της ώστε να καινοτομήσει και να επιτύχει να δημιουργήσει και να λανσάρει μια συλλογή καλλυντικών προϊόντων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη φυσική
ομορφιά, να χαρίσουν αυτοπεποίθηση και να αναζωογονήσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Φέτος τον μήνα Οκτώβριο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των ορών
RevitaLash® Cosmetics θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου.

Το «Άλμα Ζωής»

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με την υποστήριξη και την επιστημονική καθοδήγηση της κοινωνικής λειτουργού, κυρίας Ιωσηφίνας Σκούρτα.
Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» εδώ

Στη RevitaLash® Cosmetics τιμούμε το θάρρος και τη δύναμη της Gayle κάθε μήνα του έτους,  υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενημέρωση, έρευνα και εκπαίδευση κατά του καρκίνου του μαστού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο τον Οκτώβριο. Αυτή είναι η απεριόριστη Eternally Pink δέσμευση μας.

RevitaLash® Advanced

2.0mL (Χρήση για 3 μήνες)
3.5mL (Χρήση για 6 μήνες)

Η ομάδα της RevitaLash Greece στον Digital Race for the Cure 2020

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, συμμετείχαμε στο digital Race for the Cure®, το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Η RevitaLash® Greece πήρε μέρος και μαζί της οι παρακάτω συνεργάτες της εταιρείας Giota BeautyLand, Dermaway by Αγγελική Νικοπούλου, Esthetics' Art, Beauty-Plus Ρέθυμνο και το Skin Matters Γλυφάδα. Σας ευχαριστούμε!